To je to što me zanima!

Perišićev otac za 24sata: Ivan se nije cijepio, a baš je protiv Španjolske trebao eksplodirati

Trebao je Perija na Euru prestići po broju nastupa za reprezentaciju Olića, Šimunića i Rakitića. Taman i stigne, u polufinalu i finalu. A dotad će dečki povući bez njega...
Vidi originalni članak

- Ivan je imao blage simptome, bol u leđima, iste simptome ima i danas. Nemoguće je za bio koga znati gdje je pokupio virus, ni mi to ne znamo, a bespredmetno je govoriti je li se to dogodilo u Glasgowu, u Rovinju... Važno je da poštujemo mjere i da spriječimo da se ponovno ne pojavi i širi dalje - kazao je glasnogovornik HNS-a Tomislav Pacak nakon što je u subotu navečer hrvatske navijače šokirala vijest da je Perišić pozitivan na korona virus

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

Dodatnog testa i sumnje da je riječ o lažnom nalazu, što se već događalo, nema, pozitivan je nalaz konačan. A zbog zaštite osobnih podataka, HNS nije otkrio je li se Perišić cijepio protiv korona virusa.

Naime, uoči odlaska na Euro HNS je otkrio da se dio igrača i članova stožera cijepio. A u nedjelju je Pacak dodao:

- Nismo obavezni prema Uefi imati dodatno testiranje, niti Danci to od nas traže. Ne očekujemo novo testiranje, nego redovno ako prođemo Španjolsku. Od 55 osoba koji su u krugu reprezentacije, uključujući igrače, samo šestero nije se cijepilo niti je preboljelo koronu. Svi ostali su ili imali ili su cijepljeni.

I baš je Perišić među tih šestero. Otkrio nam je to Perišićev otac Ante, koji je dodao:

- Ako mi je ikad bilo žao što Ivan ne igra, to je sada. Igrao je odlično do sada, ne samo na Euru, sazrio je i baš sam imao dobar osjećaj da će odigrati dobro i protiv Španjolaca.

Ivan je tijekom subote i nedjelje osjećao bolove u leđima i blage simptome. U hotelu je u Rovinju, u izolaciji, te će propustiti i četvrtfinale ako Hrvatska pobijedi Španjolsku.

ANKETA Bez Perišića Hrvatska je dobila sve utakmice! A tko će igrati?

- Osjećam se dobro, ali jako sam tužan jer neću moći pomoći Hrvatskoj. Na krilima podrške nevjerojatnih navijača, siguran sam da će momci odigrati sjajnu utakmicu. I tko zna, možda zaigram još na ovome Euru - napisao je Perišić na Instagramu.

S jedne strane, dobra je stvar što baš na toj poziciji lijevoga krila Zlatko Dalić ima dosta izbora. No, kao što je rekao i Dalić:

- Teško će netko zamijeniti Perišića, on nam jako puno znači, Španjolci su sigurno slagali taktiku nešto defanzivnije na toj strani zbog njega, a sada će to mijenjati. Koga god da stavim na tu poziciju, dat će maksimum, vjerujem i odigrati jako dobro, ali bez Ivana smo puno izgubili.

No, činjenica je i da su "vatreni" pobijedili u svim natjecateljskim utakmicama u kojima Perišić nije igrao. I primili su samo jedan gol! Bilo ih je, doduše, samo pet u deset godina otkako je Perija u reprezentaciji.

PERIJA SE JAVIO Perišić: Osjećam se bolje. Tko zna, možda još zaigram na Euru

Trebao je na Euru prestići po broju nastupa za reprezentaciju Ivicu Olića (104), Josipa Šimunića (105) i Ivana Rakitića (106). Ima ih 104. Što znači da još stigne stići Raketu. Taman u polufinalu i finalu.

Ipak je u životnoj formi, zar ne? A dotad će njegovi suigrači povući za njega.

Idi na 24sata

Komentari 376

  • mariadolores 28.06.2021.

    Kruha i igara......

  • bobiii 28.06.2021.

    Jedini Oršić ako je u dobroj formi može kvalitetno zamjeniti Perišića. Šteta jer je Perke u top formi!

  • 28.06.2021.

    Upitno je zašto naši nogometaši nisu cijepljeni i tko je tako pametno odlučio?

Komentiraj...
Vidi sve komentare