Obavijesti

Sport

Komentari 194

Perišić: Osjećam se bolje. Tko zna, možda još zaigram na Euru

Perišić: Osjećam se bolje. Tko zna, možda još zaigram na Euru

Hvala svima na porukama podrške. Osjećam se dobro, ali jako sam tužan jer sutra neću moći pomoći Hrvatskoj. Na krilima podrške nevjerojatnih navijača, siguran sam da će momci odigrati sjajno, napisao je Perišić

VIDEO

Hrvatska nogometna reprezentacija ostala je bez jednog od najboljih igrača nakon što je Ivan Perišić saznao da je pozitivan na korona virus.

POGLEDAJTE VIDEO: Hrvati u Kopenhagenu prognoziraju osminu finala

Pokretanje videa...

Hrvatski navijači u Kopenhagenu VIDEO

Iz HNS-a su izvijestili kako je Perja jedini bio pozitivan dok su ostali članovi delegacije, stožera i njegovi suigrači bili negativni. Perišić se javio prvi put od tada.

- Kako što svi već znate, pozitivan sam na korona virus. Hvala svima na porukama podrške. Osjećam se dobro, ali jako sam tužan jer sutra neću moći pomoći Hrvatskoj. Na krilima podrške nevjerojatnih navijača, siguran sam da će momci odigrati sjajnu utakmicu. I tko zna, možda zaigram još na ovome Euru - napisao je Perišić na Instagramu.

Podsjetimo, Ivan je u subotu osjetio bol u leđima, sve je prijavio liječnicima, a oni su ga odmah izolirali od ostalih igrača. Nažalost, test na korona virus bio je pozitivan pa je ostao u hotelu u Rovinju.

- Ivan je imao blage simptome, bol u leđima, iste simptome ima i danas. Nisam epidemiolog, bilo je za očekivati pa sam razgovarao s liječnicima, nemoguće je za bio koga znati gdje je pokupio virus, ni mi to ne znamo, a bespredmetno je govoriti je li se to dogodilo u Glasgowu, u Rovinju... Važno je da poštujemo mjere i da spriječimo da se ponovno ne pojavi i širi dalje - kazao je glasnogovornik HNS-a Tomislav Pacak.

Perišić je jedini bio pozitivan i morat će u desetodnevnu izolaciju, a jedina dobra vijest iz ove cijele situacije je da nije imao bliskih kontakata i da nitko od ostalih reprezentativaca neće morati u izolaciju.

- Šok, teško mu je, ali moramo se na to prilagoditi. Ivan će biti naš najveći navijač i daj Bože da nam se priključi za 7, 8 dana. Nije mu lako, on za ovo živi, ali eto, može se dogoditi - kazao je izbornik Dalić. 

Perišića smo sigurno izgubili za osminu finala protiv Španjolaca, no postoji velika šansa da se vrati u momčad ako se plasiramo u završnicu Eura. 

Stoga Vatreni, ispunite želju našem toliko bitnom igraču, razvalite Španjolce i idemo do polufinala! Pa da Perja opet zaigra na Euru.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 194
VIDEO

VIDEO Ovaj Bayer je čudo! Ne zna za poraz 49 utakmica u nizu, Stanišić zabio u 97. minuti
KAD IDE, IDE

VIDEO Ovaj Bayer je čudo! Ne zna za poraz 49 utakmica u nizu, Stanišić zabio u 97. minuti

Bayern Leverkusen je i u 49. utakmicu u nizu ostao neporažen i tako postavio rekord. Gubili su od Rome 2-0, ali opet su se izvukli u sudačkoj nadoknadi. U finalu Europske lige igrat će protiv Atalante

Predsjednik Hajduka snimljen na sastanku s Andyjem Barom. Tri igrača bila pod povećalom
OTKRIVAMO DETALJE

Predsjednik Hajduka snimljen na sastanku s Andyjem Barom. Tri igrača bila pod povećalom

Ivan Bilić i Andy Bara sastali su se u jednom zagrebačkom hotelu, a menadžer nam je otkrio: "Nemamo razloga skrivati se, a Brekalo je igrač Fiorentine i sva je odluka na Talijanima'
Zaradila je šest milijuna dolara i misteriozno nestala s teniskih turnira. Nitko ne zna gdje je...
ODLAZAK ATRAKTIVNE TENISAČICE

Zaradila je šest milijuna dolara i misteriozno nestala s teniskih turnira. Nitko ne zna gdje je...

Camila Giorgi 2011. je izgubila sestru Antonelu u prometnoj nesreći, a tijekom teniske karijere nosila je uniforme vlastitog modnog brenda. Od tenisa je zaradila više od šest milijuna dolara, a obožava i modeling