To je to što me zanima!

Plačite, dečki, zaslužili ste to! Duvnjakove suze za polufinale

Na posljednji zvuk sirene naši igrači su pohitali jedan drugome u zagrljaj. A naš kapetan, vođa, ikona i zvijezda vodilja, bio je u suzama. Veliki Domagoj Duvnjak ricao je u suzama od sreće i veselja...
Vidi originalni članak

Živci su nam pucali kao kokice, ali zato nam je srce sada puno kao kuća! Bila je to drama nad dramama, utakmica u kojoj jedna lopta odlučuje pobjednika, a na kraju nam je sjajni Igor Karačić golom u posljednjoj minuti donio veliku pobjedu! Treba imati živce za ovo, zar ne? Ma neka živaca, skupit ćemo ih tijekom godine, slavimo i uživajmo u ovome trenutku.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

U nevjerojatnoj atmosferi u Beču, koji se na momente doimao kao da smo u Zagrebu, Hrvatska je srušila Njemačku 25-24 i dva kola prije kraja druge faze osigurala polufinale Europskog prvenstva.

Gubili smo veći dio utakmice, ali naši igrači su grizli, lomili i gazili samo da dođemo do tog polufinala. Na trenutke smo se sjetili one sjajne generacije Line Červara koja je pokorila konkurenciju 2003. i 2004. godine.

KAKO SU IGRALI Kad nema tko, hoće Duvnjak! A Kara će ujutro brojati modrice

Na posljednji zvuk sirene naši igrači su pohitali jedan drugome u zagrljaj. A naš kapetan, vođa, ikona i zvijezda vodilja, bio je u suzama. Veliki Domagoj Duvnjak ricao je u suzama od sreće dok mu je prilazio Luka Stepančić, ricao jer je na koračić od svog najvećeg sna, a to je da ovu Hrvatsku odvede do zlata. Za reprezentaciju je debitirao 2007. godine na SP-u u Njemačkoj i od tada je naša perjanica koja nas je vodila na svakom prvenstvu do sad. Bilo je tu i izraubanosti i velike potrošnje, ali nikada nije odbio reprezentaciju. To je Duvnjak, momak iz Đakova ogromnog srca.

- Suze na kraju? To su suze radosnice, mislim da je cijela ekipa plakala - rekao je Domagoj nakon pobjede.

NJEMAČKI MEDIJI 'Gorko! Rukometni giganti su izgubili u hrvatskom trileru...'

Dok je Dule plakao, Marino Marić čvrsto je zgrabio Marina Šegu koji je skinuo Nijemcima dva udarca u posljednjem napadu. 

Dečki, plačite, skačite, veselite se! Hrvatska je u polufinalu Europskog prvenstva nakon tri godine

Prvo ovo proslavite, a onda idemo u lov na to zlato, jedino koje nam nedostaje!

CINDRIĆ: ZNAO SAM! Karačić: Na prošlom prvenstvu nam nisu dali iz raznih razloga

POGLEDAJTE 24 PITANJA S LINOM ČERVAROM: 

Idi na 24sata

Komentari 156

  • 21.01.2020.

    Duvnjak svaka mu cast,covik svaku utakmicu ostavlja srce na terenu.Prava slika kakav sportas triba biti,i kako se nosi hrvatski dres.Kapa do poda.

  • trtajun 19.01.2020.

    Achtung dihtung,cvaj partizane divizioni šafenzi in kukuruz,opkoliti i unistiti.oces ud

  • 19.01.2020.

    Strah me gledati reprizu zadnjih 20.sekundi da nebi zabili Njemci

Komentiraj...
Vidi sve komentare