To je to što me zanima!

'Plenković je Đokovića dirnuo po ramenu i sad se to odmah koristi u političke svrhe...'

Svojom voljom sam kao odgovorna osoba otišla u samoizolaciju. Dobro se osjećam, ali ću za nekoliko dana ići na testiranje. Rekli su da je bolje pričekati neko vrijeme, rekla je predsjednica HTS-a...
Vidi originalni članak

Prije dva dana u Zadru je potvrđen prvi slučaj zaraze korona virusom, a to je bugarski tenisač Grigor Dimitrov koji je prvo otputovao u Monte Carlo pa se tek tamo podvrgnuo testiranju. Iako je HTS bio organizator Adria Toura u Zadru te su bili odgovorni za sve mjere, u prethodna dva dana nismo čuli ni glasa o navedenoj situaciji iz HTS-a. 

POGLEDAJTE VIDEO: Tenisači uživali u Zadru

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Obratili smo se predsjednici Nikolini Babić koja nam je rekla kako se nalazi u izolaciji.

- Svojom voljom sam kao odgovorna osoba otišla u samoizolaciju. Dobro se osjećam, ali ću za nekoliko dana ići na testiranje. Rekli su da je bolje pričekati neko vrijeme do testiranja. Gospodin Andrej Plenković i ja smo u launch baru s igračima bili tri minute. On se nije rukovao ni s kim od igrača, Novaka Đokovića je doslovno dodirnuo po ramenu i sad se to koristi u političke svrhe. Andrej Plenković se na susretu s igračima pridržavao svih mjera - rekla je Babić koja je članica HDZ-a iz Čakovca, a na funkciji predsjednice Saveza je od 2018. godine.

Upravo je ona bila domaćin premijeru Andreju Plenkoviću na turniru u Zadru. Premijer se susreo i sa zaraženim Novakom Đokovićem, no bio je negativan na testu, a iz Vlade poručuju: Nije bilo nikakvog kontakta!

ANKETA: ŠTO MISLITE? Fotografirao susret Đokovića i Plenkovića: 'Je li ovo kontakt? Ja sam morao u samoizolaciju'

Novak i Jelena Đoković, koji su oboje bili pozitivni na testu, su se tako pridružili Borni Ćoriću, Dimitrovljevom trener Christianu Grohu i kondicijskom treneru Novaka Đokovića Marcu Panichiju koji su nakon testiranja u Zadru bili pozitivni na koronu.

TESTIRAO SE U BEOGRADU Đoković pozitivan na koronu!

Adria Tour je bio sjajna ideja, ali provedena u pogrešno vrijeme. Bez minimalnih epidemioloških mjera bilo je teško garantirati da neće doći zaraze. A na kraju se dogodio kaos. Objavom bugarskog tenisača Grigora Dimitrova da je pozitivan na korona virus, Zadar je postao novo žarište virusa u Hrvatskoj, a Novak Đoković glavna tema svjetskih medija.

ĐOKOVIĆ SE OGLASIO: 'Žao mi je zbog zaraze. Htjeli smo samo pomoći ljudima...'

Idi na 24sata

Komentari 44

  • koka loka 23.06.2020.

    Launch bar??? Ako vec koristite engleske termine, dajte ih barem pisite ispravno!!

  • isukokarukoruku 23.06.2020.

    Tko si ti i zašto si predsjednica HTS-a? (osim zato kaj imaš iskaznicu hdza)

  • GordanLušić 23.06.2020.

    Pazi molim te, njena referenca za dužnost predsjednice TSH je “ član HDZ- a iz Čakovca! Zemljo otvori se!

Komentiraj...
Vidi sve komentare