To je to što me zanima!

Pogledajte što je Soldić učinio licu Halidova: Poljski doktori mu ugradili metalnu pločicu!

Doživio je slomljenu orbitalnu kost i višestruke prijelome te mu je kao rezultat ugrađena metalna pločica. Trenutno za njega skrbe neki od najboljih liječnika u Poljskoj, rekao je sportski direktor KSW-a
Vidi originalni članak

Roberto Soldić (26, 20-3) prošle je subote briljantnom izvedbom protiv Mameda Halidova (41, 35-8) naslovu u velteru, dodao i KSW-ov pojas u srednjoj kategoriji. Hrvatski MMA borac porijeklom iz Viteza strašnim je krošeom je u drugoj rundi srušio na pod Čečenca koji se bori pod poljskom zastavom pa ga završio 'čekićima'.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

NA DRUŠTVENIM MREŽAMA MMA legenda prozvala Soldića: Molim vas, dogovorite tu borbu

Otprilike pet minuta liječnici su osposobljavali Halidova da uopće stane na noge, a u bolnici je naknadno saznao koliko su teški Soldićevi udarci. Naime, Halidov je od posljedica udaraca doživio prijelom orbitalne kosti uz još nekoliko fraktura u predjelu lica.

Ovdje pogledajte brutalan nokaut Soldića

VIDEO Aj ti na spavanje: Pogledajte strašan nokaut Roberta Soldića

- Informacije su točne u vezi s ozljedom koju je Mamed Khalidov zadobio nakon KSW-a 65. Doživio je slomljenu orbitalnu kost i višestruke prijelome te mu je kao rezultat ugrađena metalna pločica. Trenutno za njega skrbe neki od najboljih liječnika u Poljskoj, operacija je uspjela i očekuje se potpuni oporavak. Mamedovo raspoloženje je dobro, međutim, nije određen vremenski period oporavka i u narednim mjesecima će biti pomno praćen -  potvrdio je sportski direktor KSW-a Wojslaw Rysiewski.

Rendgenske snimke Halidova lica prije i nakon operacije:

Idi na 24sata

Komentari 40

  • And_rey420 25.12.2021.

    Neče on tako brzo u UFC jel sad ima pojas i osjeća se ko da je BOG a kad dođe u UFC ako dođe striko DANA če mu odma namjestit neku ubojicu koja če njega poslat na pajkanjeZzz stvarno vrlo poučan i prekrasan sport za debile..!!!!

  • Maxiiimus 24.12.2021.

    Nema toga u UFC ko nebi drca od Soldica,taj je spreman teskase nokat.Volio bi da pridje jer ovo je davno prerasta,pa da vidimo te mudase ko ce ga slomit.

  • prettner 24.12.2021.

    Nogomet je opasniji. Pogotovo ako si 2 x cijepljen. Marin Čačić (23), nogometaš Nehaja iz Senja, preminuo je u riječkom KBC-u nakon što se ranije ovog tjedna srušio na terenu. Hitno je prebačen u bolnicu gdje mu je ustanovljeno zatajenje srca. Bio je u induciranoj komi i liječnici su se borili za njegov život, no, nažalost, nisu ga uspjeli spasiti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare