Sport

Komentari 40

Pogledajte što je Soldić učinio licu Halidova: Poljski doktori mu ugradili metalnu pločicu!

Pogledajte što je Soldić učinio licu Halidova: Poljski doktori mu  ugradili metalnu pločicu!

Doživio je slomljenu orbitalnu kost i višestruke prijelome te mu je kao rezultat ugrađena metalna pločica. Trenutno za njega skrbe neki od najboljih liječnika u Poljskoj, rekao je sportski direktor KSW-a

Roberto Soldić (26, 20-3) prošle je subote briljantnom izvedbom protiv Mameda Halidova (41, 35-8) naslovu u velteru, dodao i KSW-ov pojas u srednjoj kategoriji. Hrvatski MMA borac porijeklom iz Viteza strašnim je krošeom je u drugoj rundi srušio na pod Čečenca koji se bori pod poljskom zastavom pa ga završio 'čekićima'.

Otprilike pet minuta liječnici su osposobljavali Halidova da uopće stane na noge, a u bolnici je naknadno saznao koliko su teški Soldićevi udarci. Naime, Halidov je od posljedica udaraca doživio prijelom orbitalne kosti uz još nekoliko fraktura u predjelu lica.

Ovdje pogledajte brutalan nokaut Soldića

- Informacije su točne u vezi s ozljedom koju je Mamed Khalidov zadobio nakon KSW-a 65. Doživio je slomljenu orbitalnu kost i višestruke prijelome te mu je kao rezultat ugrađena metalna pločica. Trenutno za njega skrbe neki od najboljih liječnika u Poljskoj, operacija je uspjela i očekuje se potpuni oporavak. Mamedovo raspoloženje je dobro, međutim, nije određen vremenski period oporavka i u narednim mjesecima će biti pomno praćen -  potvrdio je sportski direktor KSW-a Wojslaw Rysiewski.

Rendgenske snimke Halidova lica prije i nakon operacije:

Najčitaniji članci