To je to što me zanima!

Policija na treningu Hajduka, Jakoliš nije prijavio prijetnje...

Šteta na kući Jakoliševih u Šibeniku procijenjena je na tisuću kuna, a Marin je, unatoč potresenosti, trenirao normalno. Ipak prijetnje i uvrede nije prijavio policiji...
Vidi originalni članak

Ispisani grafiti uvredljivog sadržaja i oštećenje fasada obiteljske kuće Marina Jakoliša (23), u kombinaciji s uvredama i prijetnjama na društvenim mrežama koje su upućene igračima Hajduka nakon poraza od Lokomotive u Kranjčevićevoj, rezultirale su dolaskom većeg broja policajaca na jučerašnji trening Hajduka.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Oko pomoćnih terena stadiona u Poljudu, na kome se normalno odvijao popodnevni trening prve momčadi, rasporedila se veća grupa policajaca s nekoliko 'marica'. Na naš upit tko je tražio dolazak policije, iz Hajduka su samo kratko odgovorili kako oni nisu.

POTRESENI RODITELJI HAJDUKOVCA: Pa naš sin igra za hrvatski klub, ne možemo vjerovati da se ovo događa. Napravili su i rupu...

Očito je bila u pitanju procjena policije. Naime, nešto kasnije je na stadionu bila organizirana i promocija knjige "Naš Hajduk – borba navijača za klub", na kojoj se okupilo jako puno navijača, pa je policija očito procijenila da bi bilo bolje stvari držati pod kontrolom, što su nam i uostalom potvrdili dan kasnije:

- Bila je to redovna opservacija tog područja. U petak je na Poljudu utakmica i policijski službenici su preventivno opservirali to područje. To i inače radimo sukladno procjenama i, kako na Poljudu, tako i u centru grada i na svakom području gdje procjenimo da je to potrebno - kazala je glasnogovornica splitske policije Antonela Lolić.

Trening prve momčadi Hajduka i promocija knjige protekli su bez ikakvih problema, a normalno je trenirao i Marin Jakoliš, čiju su obiteljsku kuću u Šibeniku oštetili nepoznati počinitelji ispisivanjem grafita i nekoliko bačenih boca, pri čemu je nastala šteta procijenjena na oko tisuću kuna.

MARIN JAKOLIŠ (23) Stravične prijetnje nogometašu Hajduka! Sprejem išarali kuću

- Protiv nepoznatih počinitelja će biti podnijete kaznene prijave Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku, a policija provodi izvide u cilju otkrivanja počinitelja - kazala je glasnogovornica šibenske policije Marica Kosor te dodala kako ni u Šibeniku ni u Splitu, gdje živi Marin Jakoliš, nisu prijavljene prijetnje.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • ZG U SRCU 24.06.2020.

    Kaj nema policija pametnijeg posla od čuvanja drugorazredne momčadi?! I tko to plaća? Porezni obveznici ili Hajduk?!

  • 24.06.2020.

    Svi se boje navijačke mafije: igrači, treneri, političari a novinari najviše. Treba sjesti u auto ujutro... Jadni i tužni Hajduk.

  • rimad001 24.06.2020.

    bar se igraci netrebaju bojat korone jer su ih navijači stavili u izolaciju

Komentiraj...
Vidi sve komentare