Sport

Komentari 84

Stravične prijetnje nogometašu Hajduka! Sprejem išarali kuću

Stravične prijetnje nogometašu Hajduka! Sprejem išarali kuću

Napadač Hajduka Marin Jakoliš našao se na udaru nezadovoljnika iz navijačkih redova nakon utakmice protiv Lokomotive koji su mu ostavili jezivu i vulgarnu poruku na obiteljskoj kući

Pod okriljem noći na utorak na obiteljskoj kući Jakoliševih u šibenskom predjelu Crnica osvanuo je natpis neprimjerenog i vulgarnog sadržaja kojim se vrijeđa i prijeti nogometašu Hajduka Marinu Jakolišu (23).

POGLEDAJTE VIDEO: Išarali kuću Marina Jakoliša

Zasad je nepoznato tko je počinitelj, no prema sadržaju natpisa jasno je da riječ o članu navijačkih krugova koji je nezadovoljstvo Jakoliševom igrom izrazio na krajnje neprihvatljiv način.

Jakoliš je došao u Hajduk prošlo ljeto, odigrao je 16 utakmica i nije zabio gol, što mu navijači zamjeraju, pogotovo nakon promašene stopostotne prilike protiv Lokomotive. Ipak, ovakav način komunikacije je za svaku osudu. Nadamo se kako će policija identificirati počinitelja i privesti ga pravdi.

Službeni Hajduk najoštrije je osudio ovaj događaj.

Svjesni smo da rezultati momčadi u posljednja dva susreta nisu na razini kakvu Klub zaslužuje. No, to ne daje nikome za pravo da dovodi u pitanje osobni integritet i sigurnost bilo kojeg igrača ili pojedinca u Klubu. HNK Hajduk najoštrije osuđuje bilo kakvu prijetnju na osobnoj razini i napravit ćemo sve što je u  našoj moći da zaštitimo svakog igrača od bilo kojeg oblika nasilja i napada ovakve vrste.

Sporan natpis ubrzo je uklonjen.

- U utorak oko 11 sati zaprimili smo prijavu da je na kući 55-godišnjaka netko oštetio fasadu ispisivanjem grafita crnim sprejem te bušenjem nekoliko rupa tvrdim predmetom. S obzirom na to da je prijetnju nepoznata osoba, ili više njih, uputila sinu obitelji koja je vlasnik kuće, prijavu prijetnje morao bi izvršiti on sam - rekla nam je Marica Kosor, glasnogovornica PU šibensko-kninske, i dodala:

- Zasad nam se u šibensku policiju nitko nije javio, no s obzirom da sin živi u Splitu, moguće je da je prijetnja tamo prijavljena. Neovisno o tome, mi ćemo provesti izvid zbog oštećenja tuđe stvari i prijetnje te pokušati rasvijetliti sve okolnosti i pokušati pronaći počinitelja.

Najčitaniji članci