Prijetnje smrću nogometašu Hajduka Marinu Jakolišu, išarali mu kuću | 24sata
Obavijesti

Sport

Komentari 84

Stravične prijetnje nogometašu Hajduka! Sprejem išarali kuću

Stravične prijetnje nogometašu Hajduka! Sprejem išarali kuću
6

Napadač Hajduka Marin Jakoliš našao se na udaru nezadovoljnika iz navijačkih redova nakon utakmice protiv Lokomotive koji su mu ostavili jezivu i vulgarnu poruku na obiteljskoj kući

VIDEO

Pod okriljem noći na utorak na obiteljskoj kući Jakoliševih u šibenskom predjelu Crnica osvanuo je natpis neprimjerenog i vulgarnog sadržaja kojim se vrijeđa i prijeti nogometašu Hajduka Marinu Jakolišu (23).

POGLEDAJTE VIDEO: Išarali kuću Marina Jakoliša

Pokretanje videa...

Išarali kuću Marina Jakoliša 00:33

Zasad je nepoznato tko je počinitelj, no prema sadržaju natpisa jasno je da riječ o članu navijačkih krugova koji je nezadovoljstvo Jakoliševom igrom izrazio na krajnje neprihvatljiv način.

Jakoliš je došao u Hajduk prošlo ljeto, odigrao je 16 utakmica i nije zabio gol, što mu navijači zamjeraju, pogotovo nakon promašene stopostotne prilike protiv Lokomotive. Ipak, ovakav način komunikacije je za svaku osudu. Nadamo se kako će policija identificirati počinitelja i privesti ga pravdi.

Službeni Hajduk najoštrije je osudio ovaj događaj.

Svjesni smo da rezultati momčadi u posljednja dva susreta nisu na razini kakvu Klub zaslužuje. No, to ne daje nikome za pravo da dovodi u pitanje osobni integritet i sigurnost bilo kojeg igrača ili pojedinca u Klubu. HNK Hajduk najoštrije osuđuje bilo kakvu prijetnju na osobnoj razini i napravit ćemo sve što je u  našoj moći da zaštitimo svakog igrača od bilo kojeg oblika nasilja i napada ovakve vrste.

Sporan natpis ubrzo je uklonjen.

- U utorak oko 11 sati zaprimili smo prijavu da je na kući 55-godišnjaka netko oštetio fasadu ispisivanjem grafita crnim sprejem te bušenjem nekoliko rupa tvrdim predmetom. S obzirom na to da je prijetnju nepoznata osoba, ili više njih, uputila sinu obitelji koja je vlasnik kuće, prijavu prijetnje morao bi izvršiti on sam - rekla nam je Marica Kosor, glasnogovornica PU šibensko-kninske, i dodala:

- Zasad nam se u šibensku policiju nitko nije javio, no s obzirom da sin živi u Splitu, moguće je da je prijetnja tamo prijavljena. Neovisno o tome, mi ćemo provesti izvid zbog oštećenja tuđe stvari i prijetnje te pokušati rasvijetliti sve okolnosti i pokušati pronaći počinitelja.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 84

VIDEO

UŽIVO Transferi: Dinamo krenuo po Španjolca i Pašalića, bivši bek 'bijelih' odlazi u Goricu...
LJETNI MERCATO

UŽIVO Transferi: Dinamo krenuo po Španjolca i Pašalića, bivši bek 'bijelih' odlazi u Goricu...

Prijelazni rok u HNL-u počeo je 26. lipnja i traje do 5. rujna. Polako se zahuktava i u ostalim ligama. Na jednom mjestu donosimo sve glasine i potvrđene transfere domaće i stranih liga

Otvorene su Olimpijske igre u Parizu! Spektakularno paljenje plamena iznenadilo cijeli svijet
SVEČANA CEREMONIJA

Otvorene su Olimpijske igre u Parizu! Spektakularno paljenje plamena iznenadilo cijeli svijet

U spektakularnom otvaranju Olimpijskih igara u Parizu, nakon četiri sata duge ceremonije olimpijski plamen upalili su atletičarka Marie-José Pérec i legendarni džudaš Teddy Riner