To je to što me zanima!

Ponosni smo na vas! U to ste srebro ugravirali hrvatsko srce

Zarosile su oči 'najtužnijem najboljem igraču prvenstva' nakon izgubljenog finala, ali svi su navijači spremni opet ih dočekati. Pun trg s tisućama dlanova koji će pljeskati viceprvacima Europe sa srebrnim medaljama
Vidi originalni članak

Hrvatska je viceprvak Europe. Hrvatska je opet na tronu, opet smo vrška rukometnog svijeta. Ovaj turnir, ovo polufinale, ovo finale. Sve ćemo pamtiti. Dečki, pamtit ćemo vas.  Pamtit ćemo Euro 2020. po reprezentaciji koja je grizla za našu zastavu, koja nikome nije dala kredita da na utakmici s našim 'kaubojima' bude i dokaže da je favorit. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Triler-utakmica s Norveškom ostavila je traga, ali već nakon nje je rekao Davor Dominiković: 'Oni su za mene prvaci i bez zlata'. A tako je osjećala cijela nacija, osjećalo je i nekoliko tisuća Hrvata u Tele2 Areni u Stockholmu koja je izgledala kao da se igra u Zagrebu. 

JUNAK ŠPANJOLACA: 'Hrvati, svaka vam čast! Žao mi je... Presudilo je malo sreće'

KARAČIĆ: MOMCI SU ZLATNI! 'Plakao je svatko kod koga god je ostalo emocija nakon ovoga'

Zarosile su oči igraču turnira. Lijepo je sročila kolegica Goda 'najtužniji najbolji igrač prvenstva'. Plakao je s njim i Marin Šego. Plakao je svaki igrač koji se još nije posve emotivno ispraznio, kaže Karačić. Praznili su se i navijači i spremni su opet ih dočekati. Ban Jelačić sa svojim kockastim plaštom, a njegov trg s tisućama dlanova koji će pljeskati viceprvacima Europe. 

Ma dečki, vi ste naši favoriti! U ovo ste srebro ugravirali srce i želju koju samo Hrvatska ima. Hvala!

VIDOVITI PERO Metličić je prije utakmice znao: Šego mora biti bolji od Vargasa

Idi na 24sata

Komentari 49

  • 27.01.2020.

    Kad se uzme u obzir Spanjolskih 48 milijuna i Hrvatskih 4 milijuna stanovnika onda bi to srebro trebalo biti ne samo zlatnog nego dijanantnog sjaja.

  • hazari 26.01.2020.

    Niste stvoreni za zlato uvijek vam fali ono čiste glave i kvalitete za ove zadnje utakmice

  • JosipKnezevic_1 26.01.2020.

    Za mene ste na prvom mjestu Bravooo

Komentiraj...
Vidi sve komentare