To je to što me zanima!

Presudili mu Hrvati: Mladi Englezi ostali bez izbornika

Mlade engleske zvijezde nisu uspjele izboriti četvrtfinale U21 Europskog prvenstva. Imali su sve u svojim rukama nekoliko minuta prije kraja utakmice s Hrvatskom, a onda se ukazao Domagoj Bradarić
Vidi originalni članak

Aidy Boothroyd je dao ostavku na mjestu izbornika Engleske U21 reprezentacije! 

Bivšeg menadžera Watforda je ugovor vezao za englesku mladu reprezentaciju do ljeta ove godine, no on je odlučio dati prijevremenu ostavku nakon što sa momčadi prepunom 'zvijezda' nije uspio izboriti nokaut-fazu U21 Europskog prvenstva.

OTOČANI RAZOČARANI Engleski mediji složni: Hrvati su našim mladićima - slomili srce!

- Imao sam veliku privilegiju predstavljati FA (Engleski nogometni savez) i voditi engleske momčadi na najjače turnire. Iako nismo završili onako kako smo željeli, vrlo sam ponosan što sam surađivao ​​s igračima za koje znam da će imati izvanredne karijere - rekao je Boothroyd.

Podsjetimo, Englezi su izgubili prve dvije utakmice u grupi protiv Švicarske i Portugala, a u posljednjem kolu im je trebala pobjeda od dva gola razlike protiv Bišćanovih 'mini-vatrenih' uz pobjedu Portugala protiv Švicarske.

NAKON POVIJESNOG USPJEHA Bišćan odgovorio Englezima: Pa nisu eurogolovi mojih igrača krivi za njihove neuspjehe...

Portugalci su svoj dio posla ispunili, a bili su i Englezi jako, jako blizu. Vodili su 2-0 protiv Hrvatske, a onda se u sudačkoj nadoknadi ukazao Domagoj Bradarić koji je fenomenalnim udarcem skinuo paučinu i izbacio Engleze iz Europskog prvenstva.

Boothroyd je posao izbornika U21 engleske reprezentacije opisao kao "krajnje nemoguć", tvrdeći da je njegov primarni cilj dovesti igrače u seniorsku momčad Garetha Southgatea.

Zvijezde Borussije Dortmund (Jude Bellingham), Chelseaja (Reece James, Mason Mount) i Manchester Cityja (Phil Foden) samo su neki od igrača koji su mogli igrati u Slovenije, ali umjesto toga nastupili su u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo seniorske vrste.

JUNAK MINI VATRENIH Ivanušec: Nikad me nisu onako tražili dres, a Bradariću smo svi zabranili da nam pušta muziku!

No, to mu i nije neko opravdanje budući da je i bez njih njegova momčad 'vrijedila' deset puta više od mladih Hrvata koji su im srušili snove.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • 16.04.2021.

    Ako se dobro sjećam, nije prvi engleski izbornik kojeg je smjenila hrvatska repka. Mislim da je i McLaren dobio nogu radi nas.

  • Exterminator 16.04.2021.

    Hehe ono kad je rekao da Bradarić više nikad ne bude dao takav gol :-) .... ali zato ti više nisi trener zbog tog gola

Komentiraj...
Vidi sve komentare