To je to što me zanima!

Prijateljska utakmica: Dinamo bolji od Celja, debitirao Kastrati

Slovenskom su prvaku zabili Marin, Gavranović i Kulenović, u prvih su 11 bili Burton, Menalo i Dilaver, a u drugom je poluvremenu Burton zamijenjen pa je opet ušao. Nisu igrali Petković, Ademi, Ivanušec, Jakić, Moharrami...
Vidi originalni članak

Dinamo je u prvoj i jedinoj pripremnoj utakmici prije početka nove sezone s 3-0 svladao Celje. Zoran Mamić nije računao na nekolicinu igrača (Moharrami, Perić, Ademi, Ivanušec, Jakić, Petković...), no 'modri' su se lakoćom obračunali sa slovenskim prvoligašem. Zagrepčani su u 7. minuti poveli pogotkom Marina, u 26. minuti je poslije odbijanca iz kornera precizan bio Gavranović, dok je početkom drugog dijela nakon asistencije Oršića za 3-0 pogodio Kulenović.

ZAMJENA ZA MORU Dinamo našao novog veznjaka: Iz MLS-a dolazi Korejac Hwang!

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Prve minute za svoju novu momčad u nastavku utakmice odigrali su Lirim Kastrati i Stefan Milić, dok se pomalo neočekivano od samog početka na desnom boku našao Mario Ćuže. Naravno, trener Dinama na raspolaganju nije imao niti Nikolu Moru koji je na liječničkim pregledima u Italiji gdje bi uskoro trebao potpisati za Dinamo Moskvu. Također, u redovima hrvatskog prvaka još nema niti Kristijana Jakića koji bi se tek u ponedjeljak trebao staviti na raspolaganje novoj momčadi.

KAKO SU OTIŠLI MILIJUNI Top lista Dinamovih promašaja: Uspjeli su kupiti čak i napadača koji u karijeri nije zabio gol!?

I Slovenci su imali svojih prigoda, Lotrič je u 29. minuti promašio penal nakon što je Leovac u kaznenom prostoru Dinama igrao rukom. U 63. minuti istakao se i Novak koji je opasno šutirao, ali lopta je odsjela na vratnici. Prvijenac u 'modrom' dresu mogao je postići i Kastrati koji je u jednoj situaciji izašao sam na suparničkog vratara, ali i bio neprecizan.

Zagrepčani novu prvenstvenu sezonu otvaraju već u nedjelju (16. kolovoza) kada će Dinamo u Maksimiru ugostiti Lokomotivu. Dinamo će u tom ogledu biti jači za neke od, danas pošteđenih igrača, koji su umjesto dvoboja protiv Celja svoju obvezu odrađivali u dvorani ili na rehabilitaciji. No, protiv 'lokosa' sigurno neće biti Kristijana Jakića koji će ogled s bivšim klubom preskočiti zbog kartona. A baš to će biti dobar prilika za neke druge veznjake (Majer, Ivanušec, Gojak, Burton...) da osiguraju mjesto u momčadi već na početku sezone.

Strijelci: 1-0 - Marin (7), 2-0 - Gavranović (26), 3-0 - Kulenović (53).
Dinamo (4-1-4-1): Livaković - Ćuže, Dilaver, Gvardiol, Leovac - Burton - Menalo, Gojak, Majer, Marin - Gavranović (drugo poluvrijeme: Zagorac - Stojanović, Milić, Theophile, Daničić - Kastrati, Kadzior, Gojak (od 66. Burton), Oršić - Kulenović, Andrić).

Idi na 24sata

Komentari 12

  • Uhljeb_ 08.08.2020.

    Gg

  • Busi 08.08.2020.

    Dinamo će MOŽDA kažem MOŽDA pomesti sve redom u kvalifikacijama za lp, i jedino mogu ući ako budu izvukli lakog protivnika i na jedvite jade će tamo. I onda kad budu u lp, tamo će ponovo služiti kao kanta za nabijanje i e da, činjenica je koliko god vi to voljeli ili ne, ne znam zašto toliko bjelicu uzdižu u nebesa. Evo uzmimo u primjer Dinamo je 2015/2016 pod vodstvom mamića u ligi prvaka uzeo 3 boda i završio četvrti a igrali su sa bayernom arsenalom i olympiacosom, a isti taj Dinamo je 2019/2020 pod vodstvom bjelice uzeo 5 bodova i još je igrao sa cityem, šahtarom i atalantom i isto završili četvrti. Znaci ovi 2015. su imali čak teže protivnike ali su uspjeli uzeti 3 boda a ovi sa lakšim protivnicima samo 5. Al bitno da oni uzdižu bjelicu u nebesa i da mamić ne valja. Ok ja razumijem da je isti taj mamić brat od onog mamića. ali j.b.g nismo svi savršeni. I možda taj dinamo još nema neku igru ali to je i normalno s obzirom da je on tek došo. Pricajte šta ocete ali dinamo bez obzira na trenera će uvijek biti isti i najveći domet u ligi prvaka će mu biti 4. mjesto u skupini ili osmina finala europa lige i to je to.

  • 08.08.2020.

    Ne znam zakaj traže veznog ovaj burton je brutalan

Komentiraj...
Vidi sve komentare