To je to što me zanima!

Rakitić nakon poraza od Reala: Bolno. Trebali smo vjerovati u sebe u tim trenucima, ali nismo

'Njegov potez je bio jasan prekršaj, za drugi žuti karton, pa ne razumijem kako je sudac to interpretirao na drugačiji način. Čini se da su svi detalji bili protiv nas, no ne smijemo se žaliti', prokomentirao je Rakitić
Vidi originalni članak

Ljutit sam i tužan. Odigrali smo odlično prvo poluvrijeme, no Real Madridu ne smiješ ostaviti slobodan niti centimetar terena jer te kazni -  izjavio je kapetan Seville Ivan Rakitić (34) koji je zabio gol za Andalužane u porazu 3-2 kok kuće od Real Madrida.

On je doveo Sevillu u vodstvo od 1-0 iz slobodnog udarca u 21. minuti. Četiri minute kasnije njegov suigrač Erik Lamela povisio je na 2-0.

RAKITIĆ VS. MODRIĆ VIDEO Raketa prekrasno zabio iz slobodnjaka, nevjerojatni Real opet došao do preokreta

- Utakmicu smo prilično dobro kontrolirali, usmjeravali smo ju gdje smo htjeli, a čak i onda kada su smanjili na 2-1 imali smo poneki kontranapad. No ako ne zabiješ stigne ti kazna.

Realov brazilski napadač Rodrygo smanjio je u 53. minuti.

- Počeli su nas pritiskati pa mi nismo izlazili lako prema naprijed kao u prvom poluvremenu. Vrlo lako su nam zabili taj gol. U tim trenucima smo trebali vjerovati u sebe, a nismo, pa su se kasnije dogodile stvari koje su se dogodile.

Real Madrid je u 82. minuti golom braniča Nacha Fernándeza izjednačio na 2-2 a onda je napadač Karim Benzema u 92. minuti pogodio mrežu za preokret i pobjedu 2-3.

- To je izrazito bolan poraz. Bili smo učinili veliki napor, pa nas je taj pogodak rastužio.

Nije bio zadovoljan suđenjem na stadionu Ramón Sánchez Pizjuán u Sevilli. Smatra da je Realov vezni igrač Eduardo Camavinga (19) trebao biti isključen.

- Njegov potez je bio jasan prekršaj, za drugi žuti karton, pa ne razumijem kako je sudac to interpretirao na drugačiji način. Zatim nam se ozlijedio Martial. Čini se da su svi detalji bili protiv nas, no ne smijemo se žaliti. Dogodilo se to što se dogodilo, ostaje nadati se da će se u nadolazećim utakmicama takvi detalji okrenuti na našu stranu.

Real Madrid je šest kola prije kraja došao do 75 bodova, a Barcelona, Sevilla i Atlético Madrid imaju po 60. Barcelona pri tome ima dvije utakmice manje.

- Trebamo zahvaliti publici na podršci i ispričati joj se na ovom porazu. U četvrtak nas čeka nova utakmica, podići ćemo se protiv Levantea. U tom susretu moramo pobijediti.

Sevilla u četvrtak gostuje kod pretposljednjeg Levantea.

- Moramo se brzo podići uoči tog susreta - naglasio je hrvatski igrač s brojem 10 na leđima.

Četiri najbolje plasirane ekipe izborit će iduće sezone nastup u Ligi prvaka, no Sevilli sada prijeti petoplasirani Betis koji ima 57 bodova.

- Sada su sve preostale utakmice poput finala, za sve ekipe. Moramo stoga biti mentalno snažni - zaključio je Rakitić koji je ove sezone zabio sedam golova i ima pet asistencija za Sevillu u svim natjecanjima.

POGLEDAJTE NOVI SERIJAL STJEPANA URSE: BOKSAO JE S ALENOM BABIĆEM

Idi na 24sata

Komentari 25

  • Kimjongum 19.04.2022.

    Sevilla je loša koliko i Rakitić. U idealnim uvjetima Rakitić je fizički spreman 45 minuta. U drugom poluvremenu je nestao kao i ostatak ekipe. Za njega je najbolje da završi karijeru, kada ne ide, onda ne ide. Baš mi je drago što više ne igra za reprezentaciju, uvijek je tamo bio igrač manje na terenu...

  • skyvision 18.04.2022.

    znači uefakmečalonci vjerojatno nisu ni pogledali tekmu nego su negdje čuli da je ovaj trebao dobit crveni...inače bi možda znali za čisti nedosuđeni penal za Real kod 0 0 ...al ne,lakše je ovako zakmečat...obožavam Real jer uvijek idu do kraja,vjeruju u sebe i kod 3 0 za protivnika,ne paničare nego se nadigravaju pa ko jači...

  • Madridista2121 18.04.2022.

    Pa ko vam je kriv što mislite da se utakmica igra 25 minuta a ne 90,nakon 2 0 su se povukli skroz a zna se da se Real ne smi podcijeniti ni nakon 3 0 u 80 minuti, kamoli nakon 25

Komentiraj...
Vidi sve komentare