To je to što me zanima!

Rebić: Nisam golgeter, ali neka zabijam! Igram i vidite rezultat

Nije meni bilo teže igrati u Italiji, jednostavno nisam dobivao priliku, a kad bih je dobio, iskoristio bih je. Zadovoljstvo mi je igrati sa Zlatanom, a Zvone se poslije svake utakmice spusti u svlačionicu, kaže Rebić
Vidi originalni članak

Ante Rebić nastavlja sa sjajnim igrama u dresu Milana. Sinoć je postigao jedini gol za prvenstvenu pobjedu na Torinom 1-0, to mu je bio treći gol u tri zadnje utakmice i šesti u drugom dijelu sezone.

Rebić se preporodio od kada mu je trener Stefano Pioli napokon dao pravu priliku, gurnuo ga u paru sa Zlatanom Ibrahimovićem u napad i obojica su mu to uzvratila dobrim igrama. Posebno imponira nevjerojatna lakoća kojom se Rebić poigrava s protivničkim obranama, kao i njegova efikasnost.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Najbitnije je da smo mi uzeli nova tri boda, što nam je i bio cilj. Znali smo da će biti teška utakmica, u zadnjih par tjedana igramo u ritmu srijeda-subota, tako da smo i dosta umorni, što se i vidjelo na nama u drugom dijelu - kazao je nakon utakmice Rebić, koji je odigrao još jednu vrhunsku partiju.

Ne samo da je zabio gol i uputio puno upotrebljivih centaršuteva, nego je izborio i bezbroj kornera te po svom običaju 'terorizirao' protivničku obranu.

Rebićev gol Torinu možete pogledati OVDJE.

MILAN - TORINO 1-0 Zvijer iz Vinjana nema milosti: Ante Rebić srušio je i Torino!

- Napokon dobivam priliku igrati u kontinuitetu, i eto, to koristim na najbolji mogući način. Tri godine sam igrao u kontinuitetu, na žalost, spletom nekih nesretnih okolnosti nisam igrao u prvom dijelu sezone, ali sada je sve sjelo na svoje mjesto.

I nije u pitanju razlika u nogometu koji se igra u Italiji i Njemačkoj.

- Nikad nije bio razlog što je meni bilo teže igrati u Italiji nego u Njemačkoj, jednostavno nisam dobivao priliku, a kad bi je dobio, u većini slučajeva bi je iskoristio, kao što uostalom i sada radim. Razlike ima, ali nije da mogu reći da je negdje lakše, negdje teže...  

Malo je poznato da je Zlatan Ibrahimović i puno ranije visoko kotirao na popisu Rebićevih najdražih igrača.

- Baš mi je sestra prije nekoliko dana poslala isječak iz novina iz 2012. godine, gdje sam izjavio da je mi on najbolji igrač. Stvarno mi je zadovoljstvo igrati s njim, vidi se njegova kvaliteta i iskustvo, stvarno nam dosta pomaže.

Milan je daleko od zone momčadi koje idu u Ligu prvaka, a fokus mu je veliki na kupu, gdje ga u polufinalu čeka uzvrat s Juventusom u Torinu, nakon mršavih 1-1 na San Siru. Rebić je zabio za vodstvo, a poravnao je Ronaldo iz penala u sudačkoj nadoknadi.

- Ne žalost imamo dosta izostanaka, neće nam igrati Hernández, Ibrahimović, Castillejo, Kessié..., i bit će dosta teško, ali ništa nije gotovo. Ni oni nisu u najboljoj formi i sve je moguće.

Veliki zagovornik Rebićeva dolaska u Milan bio je Zvone Boban, koji je jako vjerovao u njega i njegovu kvalitetu, i sada se potvrdilo koliko je bio u pravu.

- Dobar je Zvone, poslije svake utakmice spusti se u svlačionicu, dođe ponekad i na trening. Zadovoljan je...

Rebićeve dobre igre samo su nastavak dobrih igara naših reprezentativaca u Italiji, svi igraju, zabijaju, što posebno veseli izbornika Dalića.

OTKUP SVE BLIŽE? Talijani: Milan želi zadržati Rebića, Boban ide u pregovore

- Drago mi je radi Pašalića, pričali smo nakon što su nas dobili 5-0 u Bergamu, kazao mi je da mu je dobro tamo, da uživa, drago mi je da i on zabija, i Brozović isto. Kad nam se da šansa, igramo dobro, ne možemo pokazati ono što znamo ako sjedimo na klupi - nasmijao se Rebić koji igra nogomet života.

- Kad sam dolazio u Milano rekao sam da ja nisam golgeter, ja pomažem momčadi na neki drugi, svoj način. I po rezultatima se vidi kad igram, a kad ne. Ništa nije slučajno, ali drago mi je da sam počeo i zabijati - zaključio je Ante.

Idi na 24sata

Komentari 58

  • arow 18.02.2020.

    Kralj,a Ibra je proslost

  • Blue Star 18.02.2020.

    Ja bi ipak radije ako već netko mora da se predsjednica spušta u svlačionu a ne Zvone 😆

  • edenhaz 18.02.2020.

    Zabija od kad je došao Ibra.

Komentiraj...
Vidi sve komentare