Obavijesti

Sport

Komentari 58

Rebić: Nisam golgeter, ali neka zabijam! Igram i vidite rezultat

Rebić: Nisam golgeter, ali neka zabijam! Igram i vidite rezultat
10

Nije meni bilo teže igrati u Italiji, jednostavno nisam dobivao priliku, a kad bih je dobio, iskoristio bih je. Zadovoljstvo mi je igrati sa Zlatanom, a Zvone se poslije svake utakmice spusti u svlačionicu, kaže Rebić

VIDEO

Ante Rebić nastavlja sa sjajnim igrama u dresu Milana. Sinoć je postigao jedini gol za prvenstvenu pobjedu na Torinom 1-0, to mu je bio treći gol u tri zadnje utakmice i šesti u drugom dijelu sezone.

Rebić se preporodio od kada mu je trener Stefano Pioli napokon dao pravu priliku, gurnuo ga u paru sa Zlatanom Ibrahimovićem u napad i obojica su mu to uzvratila dobrim igrama. Posebno imponira nevjerojatna lakoća kojom se Rebić poigrava s protivničkim obranama, kao i njegova efikasnost.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:08

- Najbitnije je da smo mi uzeli nova tri boda, što nam je i bio cilj. Znali smo da će biti teška utakmica, u zadnjih par tjedana igramo u ritmu srijeda-subota, tako da smo i dosta umorni, što se i vidjelo na nama u drugom dijelu - kazao je nakon utakmice Rebić, koji je odigrao još jednu vrhunsku partiju.

Ne samo da je zabio gol i uputio puno upotrebljivih centaršuteva, nego je izborio i bezbroj kornera te po svom običaju 'terorizirao' protivničku obranu.

Rebićev gol Torinu možete pogledati OVDJE.

Zvijer iz Vinjana nema milosti: Ante Rebić srušio je i Torino!
Zvijer iz Vinjana nema milosti: Ante Rebić srušio je i Torino!

- Napokon dobivam priliku igrati u kontinuitetu, i eto, to koristim na najbolji mogući način. Tri godine sam igrao u kontinuitetu, na žalost, spletom nekih nesretnih okolnosti nisam igrao u prvom dijelu sezone, ali sada je sve sjelo na svoje mjesto.

I nije u pitanju razlika u nogometu koji se igra u Italiji i Njemačkoj.

- Nikad nije bio razlog što je meni bilo teže igrati u Italiji nego u Njemačkoj, jednostavno nisam dobivao priliku, a kad bi je dobio, u većini slučajeva bi je iskoristio, kao što uostalom i sada radim. Razlike ima, ali nije da mogu reći da je negdje lakše, negdje teže...  

Malo je poznato da je Zlatan Ibrahimović i puno ranije visoko kotirao na popisu Rebićevih najdražih igrača.

- Baš mi je sestra prije nekoliko dana poslala isječak iz novina iz 2012. godine, gdje sam izjavio da je mi on najbolji igrač. Stvarno mi je zadovoljstvo igrati s njim, vidi se njegova kvaliteta i iskustvo, stvarno nam dosta pomaže.

AC Milan v Torino - Serie A - Giuseppe Meazza

Milan je daleko od zone momčadi koje idu u Ligu prvaka, a fokus mu je veliki na kupu, gdje ga u polufinalu čeka uzvrat s Juventusom u Torinu, nakon mršavih 1-1 na San Siru. Rebić je zabio za vodstvo, a poravnao je Ronaldo iz penala u sudačkoj nadoknadi.

- Ne žalost imamo dosta izostanaka, neće nam igrati Hernández, Ibrahimović, Castillejo, Kessié..., i bit će dosta teško, ali ništa nije gotovo. Ni oni nisu u najboljoj formi i sve je moguće.

Veliki zagovornik Rebićeva dolaska u Milan bio je Zvone Boban, koji je jako vjerovao u njega i njegovu kvalitetu, i sada se potvrdilo koliko je bio u pravu.

- Dobar je Zvone, poslije svake utakmice spusti se u svlačionicu, dođe ponekad i na trening. Zadovoljan je...

Rebićeve dobre igre samo su nastavak dobrih igara naših reprezentativaca u Italiji, svi igraju, zabijaju, što posebno veseli izbornika Dalića.

Talijani: Milan želi zadržati Rebića, Boban ide u pregovore
Talijani: Milan želi zadržati Rebića, Boban ide u pregovore

- Drago mi je radi Pašalića, pričali smo nakon što su nas dobili 5-0 u Bergamu, kazao mi je da mu je dobro tamo, da uživa, drago mi je da i on zabija, i Brozović isto. Kad nam se da šansa, igramo dobro, ne možemo pokazati ono što znamo ako sjedimo na klupi - nasmijao se Rebić koji igra nogomet života.

- Kad sam dolazio u Milano rekao sam da ja nisam golgeter, ja pomažem momčadi na neki drugi, svoj način. I po rezultatima se vidi kad igram, a kad ne. Ništa nije slučajno, ali drago mi je da sam počeo i zabijati - zaključio je Ante.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 58
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'
IMALA JE 12 GODINA

Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'

Plakala sam tu noć, ali sljedeći sam dan prešla preko toga. Oni vjerojatno nisu odrasli oko ljudi koji se razlikuju od njih. Ne ljutim se zbog toga, rekla je mlada američka tenisačica