To je to što me zanima!

Redknapp: 'Kad smo izvukli Hrvate u Rusiji, mislio sam da smo već u finalu Mundijala...'

Poznati trener pozvao je na oprez protiv Nijemaca, iako je Engleska favorit u tom dvoboju. Kao što je bila i protiv 'vatrenih' na Mundijalu u Rusiju pa svi znamo kako je to prošlo
Vidi originalni članak

Engleska nogometna reprezentacija donekle nam se revanširala za poraz sa Svjetskog prvenstva u Rusiji prije godine, no složit će te se sa mnom, naša je pobjeda vrijedila puno, puno više. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ipak je ovo bila grupna faza Eura, a ono polufinale Svjetskog prvenstva. Možda se sastanemo još koji put, a to je u ovom slučaju moguće tek u finalu. Ipak, to zvuči puno jednostavnije prije nego što doista jest. Hrvatskoj je prva prepreka prema finalu na Wembleyju Španjolska, dok će Englezi u osmini finala dan kasnije na Nijemce!

EURO AIRLINES Švicarci putovali 12 tisuća km, Hrvati skoro tri, a Englezi - nula

- Prije utakmice s Hrvatskom 2018., već sam osjetio kao da smo u finalu Svjetskog prvenstva - napisao je u Sunovoj kolumni Harry Redknapp, bivši engleski trener.

UEFA ZAPRIJETILA ENGLEZIMA Bez politike: Ne smijete pjevati "deset njemačkih bombardera"

Tvorac čuvenog 'CROtenhama' pozvao je na oprez protiv Njemačke, bez obzira što tvrdi da Nijemci ne bi trebali biti prevelik 'zalogaj' za momčad Garetha Southgatea.

- Dobili smo odličan ždrijeb jer mislim da bi nam Francuska i Portugal zadali puno više muke. Dieter Hamann (op.a. bivši njemački reprezentativac koji veći dio karijere proveo u Premiershipu) zna puno bolje od mene o njemačkom nogometu i tvrdi da je ovo njihova najgora reprezentaciju koju je vidio - napisao je Redknapp pa dodao:

- Uoči Eura nije mislio da će uopće proći grupu. To su na koncu uspjeli, ali pokazali su tek prosječan nogomet. Nisu uspjeli pobijediti Mađarsku u Münchenu tako da ih se Gareth Southgate nema razloga previše bojati. 

Idi na 24sata

Komentari 8

  • sanky7 28.06.2021.

    Pregazit će ih švabe ko plitak potok

  • rocknroll train 28.06.2021.

    Stari Harry se nije konzultirao s Linekerom prije nego je izletio s ovom izjavom....Lineker bi mu objasnio sve o njemačkom nogometu i kak se njih 'lako' prodje 🤣🤣🤣!!!

  • zagignc 28.06.2021.

    Pokazao je srednji prst Modricu

Komentiraj...
Vidi sve komentare