To je to što me zanima!

Rijeka u 'crnoj rupi': Tri poraza zaredom, a sad ju čeka - Napoli

Real Sociedad 0-1 kod kuće, Alkmaar 1-4 u Nizozemskoj, danas Šibenik 0-2 na Šubićevcu. U četvrtak: Napoli na Rujevici. Šibenik je ispremiješao viroznu i već ispremiješanu Rijeku. Bijeli su u crnoj rupi'
Vidi originalni članak

Poraz od AZ-a nije bio nikakva drama premda je onih 0-4 nakon sat vremena igre dosta ružnjikavo izgledalo. Odmah nakon 1-4 u Alkmaaru pale su pametne, dobre izjave: 'Loša večer, dogodi se. Idemo dalje, sva pažnja usmjerava se na Šibenik. Naša realnost je HNL'.

Na Šubićevac, po utakmicu sa protivnikom kojem bi Rijeka trebala biti 'njegov AZ', na punjenje samopouzdanjem pred četvrtak i strahovito moćni Napoli na Rujevici. I...

Pogledajte video: Smrknuta Rujevica čeka Gattusa

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Rožman je ispremiješao ionako umornu i viroznu momčad, Velkovski se sucu sjetio majke pa dobio dva žuta u dvije sekunde pet minuta prije poluvremena, a Šibenik - ispremiješao ispremiješanu Rijeku koja je bila lošija momčad i sa 11 igrača na travnjaku.

Bez Andrijaševića, HalilovićaČerina, bez Pavičića, ŠtefuljaArsenića, bez Galovića i Capana. Na lijevom bočnom je 'u prazno' debitirao Talijan Anastasio. Mladići Lepinjica i Galešić u vezi su stvorili više problema Rijeci nego Šibeniku. Lončar igra stalno, negdje je morao pasti. Pala je cijela momčad. Kulenović i Menalo su se borili... S vjetrenjačama. Napadači bez dovoda kisika i iz veznog reda i s bokova.

ŠIBENIK - RIJEKA 2-0 Loš tjedan Riječana: Izgubili i na Šubićevcu, probudio se Ampem!

Sve skupa bilo je nepovezano, a Rijeka ispuhana i kao naručena na pladanj Šibeniku Krunoslava Rendulića koji je nakon trijumfa na Poljudu odmah uzeo još jedan veliki skalp. Baš ga briga za splitske dvorske borbe i riječke europske muke, normalno.

Što ostaje Rijeci? Tri poraza zaredom: Sociedad 0-1 kod kuće, Alkmaar 1-4 u Nizozemskoj, Šibenik 0-2 na Šubićevcu. A za četiri dana na Rujevicu stiže: Napoli, jedna od najboljih momčadi u Italiji. Dakle - i u Europi!

KOMENTAR Totalno promašena utakmica i tek tužni europski izlet Rijeke

Rijeka nije klub u kojem lako kreću procesi, Rijeka ne traži pognute glave na optuženičkim klupama nego optimizam, vjeru u sebe i zacrtani klupski put.

Ali Napoli nije protivnik za vađenje ni Juventusu, a kamoli Rijeci. Nakon pet uzastopnih pobjeda došla su tri poraza zaredom, gol-razlika 1:7 i četvrti poraz koji se, budimo realni, već smiješi... Bijeli su u 'crnoj rupi'.

Još Napoli i Lokomotiva pa dva tjedna odmora. Koje ispuhana Rijeka - jedva čeka.

Idi na 24sata

Komentari 24

  • floydri 01.11.2020.

    Puna podrška treneru. Sve će to biti ( i je ) u redu. Kada već neki spominju Keka, treba spomenuti da je radio u idealnim uvjetima naspram Rožmana. Bolja ekipa, bolji uvjeti, bez ovih problema s koronom koja u velikoj mjeri određuje sastav....Rožman je već napravio velike stvari s kupom i ulaskom u grupnu fazu euro lige. Perspektivan je i mlad, uostalom važno je da to Mišković prepoznaje i ne dovodi ga u pitanje....Bez obzira na ovo danas, Rožman radi dobre stvari i treba ga zadržati....

  • eugen123 01.11.2020.

    jel ovaj Rožman lud pa ne shvaća neke stvari??? Odi više, spasi i sebe i klub... nisi trener za Rijeku odi u Celje domžale ili Krško to je tvoj nivo. Pretvorio si nekad ugledan Hrvatski klub u ruglo

  • Mthesecond 01.11.2020.

    Katastrofa od Rijeke. Onako dobru tekmu odigraju protiv Spanjolaca I jeftino prime onaj gol,nisu znali sacuvati barem nulu,to bi ih mozda osokolilo,ohrabrilo,drugacije bi odreagirali I u ovim tekmama,pruzili bi bolji otpor,I eto poslije toga deklasirali ih Nizozemci I onda I Sibenik koji godinama nije vidio prvu ligu,prakticki drugoligas..I sad opet jasno nula i s Napolijem..Jako teska situacija..A svi smo ih kovali u zvijezde poslije pobjede nad Kopenhagenom..Sad se sve okrenulo protiv njih,splasnuo optimizam..

Komentiraj...
Vidi sve komentare