Obavijesti

Sport

Komentari 42

Loš tjedan Riječana: Izgubili i na Šubićevcu, probudio se Ampem!

Loš tjedan Riječana: Izgubili i na Šubićevcu, probudio se Ampem!

Nakon poraza od AZ Alkmaara (4-1) u Europi, nogometaši Rijeke nastavili su s lošim igrama i u HNL-u. U gostima su izgubili od Šibenika s igračem manje, a domaći su na krilima odličnog Ampema došli do vrijedna tri boda

U susretu 10. kola Prve HNL Šibenik je na stadionu Šubićevac pobijedio Rijeku sa 2-0, ostvarivši prvu pobjedu u međusobnim susretima nakon 10 godina. Posljednju pobjedu Šibenik je ostvario u ožujku 2010. pobijedivši na Kantridi sa 1-0, a nakon toga Rijeka je dobila dvije utakmice, dok su tri završile bez pobjednika.

U 10. kolu 1. HNL sastali se Šibenik i Rijeka

Šibenik je poveo u 12. minuti lijepim pogotkom Marka Bulata na povratnu loptu Princa Ampema. Napadač iz Gane je na desnoj strani "slomio" Smolčića, te uputio povratnu loptu na koju je natrčao Bulat i precizno zabio za 1-0.

U 10. kolu 1. HNL sastali se Šibenik i Rijeka

Rijeka je od 40. minute igrala s igračem manje nakon što je Darko Velkovski u svega nekoliko sekundi zaradio dva žuta kartona. Prvog zbog prekršaja, a drugog zbog prigovora. U posljednjim trenucima prvog dijela sudac Jović je pokazao žuti i Sandru Kulenoviću, a potom provjeravao zaslužuje li prekršaj napadača Rijeke i crveni karton, no srećom po goste ostao je na svojoj prvotnoj odluci.

U 10. kolu 1. HNL sastali se Šibenik i Rijeka

Pitanje pobjednika razriješeno je u 74. minuti, a ponovo je glavnoj ulozi bio Ampem. Najbolji igrač utakmice je ponovo pretrčao obranu Rijeke i sjajno poslužio Sahitija koji je zabio za 2-0.

U 10. kolu 1. HNL sastali se Šibenik i Rijeka

Šibenik je trećom pobjedom ove sezone skočio na sedmo mjesto sa 10 bodova koliko ima i Hajduk na šestoj poziciji, no Splićani imaju dvije utakmice manje. Rijeka je ostala na četvrtom mjestu sa 12 bodova iz sedam susreta.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Live
HNL 15:00 , Stadion Šubićevac, Šibenik
Šibenik
12' Bulat, 74' Sahiti
2 : 0
Rijeka
Sortiranje događaja
KRAJ

Odlični Labrović u posljednjim je sekundama spasio još jednu veliku priliku, a Fran Jović dosudio kraj za veliko slavlje Šibenčana!

88'

Čekaju Šibenčani posljednji zvižduk suca Frana Jovića kako bi na konto stigla vrijedna tri boda kojima preskaču Istru i Varaždin na tablici. Težak je ovo tjedan za Riječane, koji pokušavaju, ali ne mogu zaprijetiti Labroviću.

74' GOL ŠIBENIK 2-0

Riješili su Šibenčani utakmicu! Pustili su malo Riječane da igraju, a onda zabljesnuli iz kontre i najvjerojatnije riješili utakmicu! Nakon odličnog trka Ampema koji je nesebično ostavio loptu za Sahitija koji je zabio u Nevistićevu mrežu!

69'

Krenuli su Riječani po gol, ali ostavlja mnogo prostora u tranziciji. Šibenčani kontroliraju susret i prijete Nevistiću koji zasad odolijeva svim izazovima. Šibenik ima novi korner, 

59'

Razigran je Ampem, razigran je Šibenik, ali ne mogu zabiti drugi gol. Prošla je sad lopta pokraj svih, a na kraju se stigao vratiti u obranu i Robert Murić te spriječi napad domaćih. 

Komentari 42