To je to što me zanima!

Roma poslala Milan u pretkolo Europske lige, Juventus šokiran

Sve europske karte su podijeljene, još predstoji borba za drugo mjesto Intera, Atalante i Lazija u zadnjem kolu, a ostaje i pitanje tko će biti treći koji ispada iz Serie A, Lecce ili Genoa
Vidi originalni članak

Pobjedom 3-2 (2-1) na gostovanju kod Torina nogometaši Rome osigurali su peto mjesto kolo prije kraja natjecanja u talijanskoj Serie A te će sljedeće sezone igrati u grupnoj fazi Europske lige, a Milan će tako u drugo pretkolo toga natjecanja.

Torino je poveo pogotkom Berenguera (14), ali već do sredine prvog poluvremena su gosti došli do preokreta golovima Džeke (16) i Smallinga (23). Na 3-1 povisio je Diawara (61-11m) iz kaznenog udarca, a poraz Torina ublažio je Singo (66).

POGLEDAJTE VIDEO: Kalinićev dolazak u Rim

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Nikola Kalinić je ostao na Rominoj klupi za pričuve.

Novi i stari prvak Juventus je poražen s 2-0 na gostovanju kod Cagliarija. Za šesti poraz 'stare dame' u ovom prvenstvu zaslužni su Gagliano (8) i Simeone (45+2). Marko Rog je bio u početnoj postavi pobjedničke momčadi, a zamijenjen je u 47. minuti.

Cristiano Ronaldo tako je ostao na 31 golu i trebat će mu čudo da u finišu stigne Lazijeva Ciru Immobilea (35 golova) koji je ranije u srijedu zabio i poveo u poretku za europsku Zlatnu kopačku

Fiorentina je sa 4-0 nadigrala Bolognu zahaljujući 'hat-tricku' Federica Chiese (48, 54, 89) te jednom pogotku Milenkovića (74). Hrvatski reprezentativac Milan Badelj je s klupe za pričuve Fiorentine odgledao cijelu utakmicu.

Nogometaši Milana slavili sa 4-1 (1-0) na gostovanju kod Sampdorije, čime je milanska momčad osigurala nedostižna četiri boda prednosti pred Napolijem u borbi za plasman u kvalifikacije Europske lige.

VIDEO: UZAVRELO U GENOVI Na rubu tučnjave: Urugvajac se unio Rebiću u lice i prijetio mu!

Milan je poveo već u 4. minuti kad je hrvatski reprezentativac Ante Rebić prošao po lijevoj strani, ubacio na vrh peterca, gdje je bio Zlatan Ibrahimović i glavom poslao loptu u mrežu. Milanezo su pobjedu potvrdili s dva gola u razmaku od četiri minute. U 54. minuti je Ibrahimović asistirao za Calhanoglua, a četiri minute poslije su zamijenili uloge kod trećeg pogotka.

Sampdoria je u 78. minuti propustila kazneni udarac, ali u 87. minuti je Askildsen pogodio dalekometnim projektilom za 1-3. Konačnih 1-4 u drugoj minuti sučevog dodatka postavio je Leao, koji je na poluvremenu zamijenio Antu Rebića zbog prepirke s Gastonom Ramirezom.

POGLEDAJTE VIDEO Samo on može ovako: Zlatan je stigao helikopterom na trening

Lecce je pobjedom 2-1 na gostovanju kod Udinesea ostao u igri za opstanak, jer je Genoa s visokih 5-0 poražena na gostovanju kod Sassuola.

Udinese je poveo golom Samira u 36. minuti. Četiri minute poslije izjednačio je Mancosu udarcem s bijele točke, a pogodak vrijedan tri boda postigao je Lapadula u 81. minuti.

Jedina dvojba uoči posljednjeg kola je hoće li u Serie B preseliti Lecce ili Genoa, koja u zadnju utakmicu ulazi s bodom prednosti.

Lecce će u nedjelju ugostiti Parmu, a Genoa je domaćin Veroni koju vodi nekadašnji trener Đenovljana Ivan Jurić. Ni Parma, ni Verona u tim dvobojima igraju samo za čast.

Idi na 24sata

Komentari 70

  • pfc 30.07.2020.

    38.

  • Dinbavi18 30.07.2020.

    Pokusavam nesto naci pozitivno u mom Juveu. Ali tesko. Ne pratim tekme otkad su doveli Ronalda. Jednostavno su pregazili tradiciju i otisli u sfere Citija i ostalih bogatuna koji sve samo gledaju ocima novca i sponzorstva. Da znam, on je brend itd. Ali zar nam je ovo trebalo. On je brutalan igrac, al neka ga di god, samo ne ovdje. Jer se samo forsira njega. Sve oko njega vrti. Vec sad je veci od kluba, a to mu je klub dopustio. Dalje, Sari. Covjek nema blage veze. Sa napolijem imo srecu jer je imo 4-5 igraca koji su u tom trenutku drzali formu karijere. E sad. Po meni prodat kikija, oterat sarija. Obrana je stara, i nekvalitetna folaskom de lighta. Precjenjen i bacen novac. Pomladit to sa nekim kolko tolko kvalitetnim. Shvacam da vise nikad nece bit onakve obrane od prije par godina. Ali negdje treba stisnut. No nazalost, ovaj ovisnik ce ostat na klupi. Ronaldo do penzije igrat. A titule sljedece sezone vidjet necemo. Ni Lyon nemozemo proc. Ocaj.

  • talasoterapija 30.07.2020.

    Atalanta ili Inter ce sljedece sezone osvojit ligu, change my mind

Komentiraj...
Vidi sve komentare