To je to što me zanima!

Rusima oduzeta domaćinstva

Odlučeno je kako se samo euroligaško natjecanje neće prekidati niti nastaviti u nekakvom drugačijem obujmu, no ruski klubovi ne smiju igrati domaće utakmice na svome tlu
Vidi originalni članak

U petak su se sastali čelnici svih osamnaest košarkaških klubova koji nastupaju u Euroligi, a povodom novonastale situacije, ruske invazije na Ukrajinu.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Odlučeno je kako se samo euroligaško natjecanje neće prekidati niti nastaviti u nekakvom drugačijem obujmu, no ruski klubovi ne smiju igrati domaće utakmice na svome tlu.

KRENULO JE... Kreće i sportski bojkot Rusije! Barcelona otkazala Euroligu, Sebastian Vettel neće voziti VN NAKON TRI PRODUŽETKA Čudesna partija Marija Hezonje: S 31 košem srušio je CSKA!

Raspored odigravanja utakmica ostaje identičan, a moskovski CSKA, Zenit iz Sankt Peterburga i Uniks iz Kazanja bit će domaćini na neutralnom terenu. To se konkretno odnosi i na dva Hrvata, Velimira Perasović, trenera Uniksa, i Marija Hezonju.

„Odluke su donesene kako bi se zaštitio integritet natjecanja te želimo izolirati sport od bilo kakvih političkih akcija“, rečeno je od strane vodstva Eurolige.

Zbog novonastale situacija do sada su otkazane četiri ovotjedne utakmice Eurolige (Bayern - CSKA, Baskonia - Uniks, Zenit - Barcelona i CSKA - Barcelona).

ZABIO 18 POENA Hezonja najbolji kod Uniksa u porazu od Zvezde u Euroligi

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare