To je to što me zanima!

S Kobejem i Giannom stradale još dvije suigračice i roditelji...

Spomenuo mi je u subotu da će letjeti s Bryantom na košarkaški turnir u Thousand Oaks. Veselili smo se utorku sa sjajnom skupinom djece, otkrio je pomoćnik poginulog bejzbolskog trenera
Vidi originalni članak

Kobe Bryant (41), njegova kći Gianna Maria-Onore (13) i još sedmero ljudi poginulo je u stravičnom padu helikoptera u nedjelju ujutro po lokalnom vremenu kod mjesta Calabasas u američkoj saveznoj državi Kaliforniji.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Legendarni košarkaš i njegova kći putovali su iz okruga Orange u akademiju Mamba u mjestu Thousand Oaks 60-ak kilometara zapadno od centra Los Angelesa. Zbog guste magle u planinama i loše vidljivosti helikopter se srušio pri brzini od oko 300 km/h.

Među žrtvama pada aviona još je dio druge obitelji, bejzbolski trener sveučilištea u okrugu Orange John Altobelli (56), njegova supruga Keri i kći Alyssa, koja je trebala zaigrati na turniru kao i Kobejeva kći, potvrdio je Johnov brat za CNN. Bile su suigračice u akademiji Mamba.

KOBE I VANESSA Voljeli su se dvadeset godina, a ljubav je pobijedila sve zapreke

Poginula je i košarkaška trenerica Christina Mauser koja je radila u jednoj privatnoj osnovnoj školi u okrugu Orange, mlada košarkašica Payton i njena majka Sarah Chester, kao i pilot Ara Zobayan, javlja CBS Local.

John Altobelli, poznatiji kao "Coach Alto", radio je kao trener 28 godina, a prošle ga je godine američki savez bejzbolskih trenera proglasio za trenera godine. Sveučilišnu momčad odveo je do pet naslova prvaka savezne države i 700 pobjeda.

- Spomenuo mi je u subotu da će letjeti s Bryantom na košarkaški turnir u Thousand Oaks. Veselili smo se utorku sa sjajnom skupinom djece - rekao je Altobellijev pomoćnik Ron La Ruffa.

"ZRAK JE BIO POPUT JUHE" Kružili oko grada zbog magle, udarili u planinu pri 300 km/h

- Brinuo je o svakom igraču pojedinačno kao da mu je član obitelji i njegov sin. Želio je najbolje svakomu. To ga je napravilo sjajnim trenerom i čovjekom - izjavio je Justin Brodt, igrač bejzbola kojeg je pokojnik trenirao.

Idi na 24sata

Komentari 71

  • škver 27.01.2020.

    Prestrašna tragedija. Kako obitelji to preživiti.? Zaista nitko ne zna kad i kakav mu je kraj.

  • 27.01.2020.

    da bi napisao "S Kobejem", netreba imati osnovnu školu, dapače, uvjeren sam da se tako nešto nauči i u vrtiću.

  • Legende 27.01.2020.

    S "Kobeom"... Kobeov" Kobeova". a ne KobeJov, KobeJom, KobeJova

Komentiraj...
Vidi sve komentare