To je to što me zanima!

Sandra o majčinstvu: 'Karijeru ću nastaviti i nakon što rodim'

Najbolja hrvatska atletičarka Sandra Perković (30) nedavno je proslavila rođendan, a s obaranjem rekorda misli nastaviti i kad će njezina obitelj biti brojnija za novog člana
Vidi originalni članak

Udaja i majčinstvo nisu u najbližim planovima, ali naravno da o tome razmišlja najbolja hrvatska diskašica Sandra Perković (30). U Tokiju želi nastupiti sa svojim prezimenom, ali sa trenerom i dečkom Edisom Elkasevićem (37) koji će joj biti potpora, a u njega je zaljubljena osam godina. 

U SRETNOJ JE VEZI Sandra Perković o udaji: 'Ništa do Olimpijskih igara, kasnije...'

- Kako ja imam dva zlata, iz Rija i Londona, Perković je to osvojila, sad bi bilo glupo da u Tokio dođe neka Elkasević i ne dao Bog da ta Elkasević ne osvoji zlato. Mislim da bi mu to prisjelo. I on me pušta da odradim svoju priču, da odradim sa svojim prezimenom u Tokiju, onda ćemo lako - zaključila je Sandra i priznala kako se neće udati barem do Olimpijskih igara u Tokiju.

Za Gloriju je otkrila kako će nastaviti karijeru i nakon što rodi, ali kad će se odlučiti na pauzu zbog majčinstva, još nije odlučila. Bilo kako bilo, zna kakvo bi dijete željela:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Najviše bih htjela da mi dijete bude ono što je, da bude razigrano i da uživa u svakom trenutku svog života, da bude pošteno, da se trudi u školi, da mu škola bude glavni prioritet, bez obzira što će raditi kasnije. I najveća vrlina je da mi dijete bude iskreno, da ja znam u tom trenutku što se događa - rekla je svojevremeno Sandra za IN Magazin pa zaključila: 

- Onda bi to bila jedna sportska obitelj, onda bi dijete radilo ono što mu je mama radila, samo mu je mama ostavila velike ciljeve, pa će mu biti teže.

POGLEDAJTE 24 PITANJA SA SANDROM PERKOVIĆ:

Idi na 24sata

Komentari 5

  • PredragKišurek 01.10.2020.

    Gotovo sa planiranjem sad porodica treba na 1 mjesto sve ama baš sve si osvojila i da hoćeš više nemožeš. Zadnje god. za djecu a disk koliko si bacila najviše dosad prebaci nećeš gotovo je kapa dolje drš se ti potomaka dok si u snazi jer preko 30 god. imaš i komplikacije će biti teže što si matorija. Drš se ti klinaca ne rađati ko stara cura. Peglaj se i čuvaj djecu JEBEŠ više disk.

  • 30.09.2020.

    Koje je on vjere ?

  • 30.09.2020.

    Nepošteni žele da im djeca budu poštena.

Komentiraj...
Vidi sve komentare