To je to što me zanima!

'Saračeva banda': Podravkašice uz suze do pobjede na povratku

Prošlu nedjelju ostale su bez trenera Zlatka Saračevića, a ove subote u Sesvetama započele novu eru s pomoćnikom Antoniom Pranjićem na čelu stručnog stožera. I pobijedile uvjerljivo 42-23
Vidi originalni članak

Rukometašice Podravke Vegete danas su odigrale prvu utakmicu od preranog odlaska zlatne ljevice hrvatskog rukometa - Zlatka Saračevića. Podravka je pobijedila Sesvete 42-23 (20-9) u 16. kolu 1. HRL za žene. Još u srijedu trebale su igrati Kup protiv Osijeka, ali ta je utakmica odgođena zbog sprovoda legendarnog trenera.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Uoči utakmice održana je minuta šutnje za preminulog trenera koprivničke ekipe. Nije prošla u potpunoj šutnji jer Podravkašice nisu mogle suspregnuti suze za svojim "trenerom, tatom i prijateljem". Rukometašice su se zagrlile te uz suze i jecaje dočekale znak za početak utakmice. 

Na dresovima u kojima igraju Prvenstvo Hrvatske ekipa će do kraja sezone nositi inicijale Zlatka Saračevića uz maleni znak srca, a na zagrijavanju majice s natpisom "Saračeva banda".

VIDEO: POKOPAN NA MIROGOJU Legendarnog Sarača ispratili su na vječni počinak uz pjesmu 'Tiho, noći, moje zlato spava...'

Rezultat je svakako bio u drugom planu, a podravkašice nisu ni u jednom trenutku dovele pobjedu pod znak upitnika. U strijelce se upisala svaka igračica osim golmanica, a bio je to debi kao samostalnog trenera Antonija Pranjića, koji je bio Saračevićev pomoćnik.

DO HRUPECA Podravku će do kraja sezone voditi Saračevićev pomoćnik

"Koprivnička je ekipa upisala još jednu prvenstvenu pobjedu, a ona je u njihovim srcima i najznačajnija i najemocionalnija u ovoj sezoni. Današnjim startom na terenu pokazale su svoju snagu i spremnost da se okrenu novim izazovima koji ih čekaju s vječnom uspomenom na trenera Zlatka Saračevića, koji je prerano otputovao u vječnost i sada im aplaudira s nebeskih tribina. S ove su se utakmice pozdravile novim pozdravom ”Svi za Sarača” koji će i u utakmicama koje slijede čuvati uspomenu na sve lijepe trenutke koje su proveli kao ekipa.", stoji na stranicama Podravke.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare