To je to što me zanima!

Scaloni: Ne vjerujem koliko smo patili u finalu, Fernandez: Ovo je za Messija, on to zaslužuje!

Bila je ovo savršena utakmica, a mi smo patili na nevjerojatan način, izjavio je nakon pobjede u finalu nakon penala izbornik Argentine Lionel Scaloni
Vidi originalni članak

Argentina je po treći put postala svjetski prvak nakon pobjede u finalu protiv Francuske, a premda su Argentinci vodili 2-0 do 80. minute, a potom i 3-2 u produžecima, na kraju je odluka pala u penalima gdje su Argentinci ipak slavili i na kraju emotivno proslavili treću svjetsku krunu u povijesti.

REAKCIJA NA VELIKO FINALE Svjetski mediji: Rasprava je gotova, Messi je osvojio jedini trofej koji mu je nedostajao

- Ne mogu vjerovati da smo toliko patili u ovoj utakmici, ali smo još jednom pokazali da ova momčad stvarno može sve. Ponosan sam na sve, na apsolutno svakog igrača, na sve naše navijače - rekao je nakon velikog slavlja izbornik Argentine Lionel Scaloni.

- Uz sve udarce koje smo primili kroz finale ostali smo na nogama, a to ovu pobjedu dodatno čini još emotivnijom. Želim poručiti našim navijačima da uživaju i slave. Ovo je povijesni trenutak za Argentinu. Finale. Bila je to savršena utakmica.

POGLEDAJTE LIVE: LUDI DOČEK VATRENIH NA TRGU

POGLEDAJTE GALERIJU Šampionska obitelj: Messi je pozirao sa suprugom i djecom NEOBIČAN MODNI DETALJ FOTO Messi, što si to obukao? Evo u čemu je podigao pehar

Enzo Fernandez (21) dobio je nagradu za najboljeg mladog igrača turnira, a mladi veznjak posvetio je osvojeni Mundijal svojem kapetanu, Lionelu Messiju.

- Nikada neću zaboraviti sve ovo što se dogodilo na prvenstvu i u ovom finalu. Neprocjenjivo je što sam dobio uopće priliku igrati za našu zemlju na prvenstvu. Uz to, još smo otišli do kraja. Ovo je nevjerojatno, a Messi je ovo zaslužio više od bilo koga drugoga. Sretan sam zbog njega, on je naš vođa - rekao je Fernandez.

POGLEDAJTE VIDEO: NAVIJAČI ZAUSTAVILI AUTOBUS VATRENIH

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Hasky1982 19.12.2022.

    Patili ili platili?

  • Truth69 18.12.2022.

    Argentina je u svakoj utakmici bila bolja od protivnika I zasluzeno su prvaci!

  • gamarema 18.12.2022.

    Argentina je bila bolja od svih svojih protivnika i to treba priznat. Nitko se protiv njih nije naigrao previše. Pustite sad Messija u stranu, ali oni su super odigrali kao momčad.

Komentiraj...
Vidi sve komentare