To je to što me zanima!

Sezona je tek počela, a Lewa već ruši nevjerojatne rekorde

Lewandowski je prošle sezone s Bayernom osvojio tripletu, a ove je nastavio tamo gdje je stao prošle. U velikoj pobjedi 8-0 protiv Schalkea ostat će zapamćen rekord, ali i nevjerojatna rabona Mulleru
Vidi originalni članak

Sjajni Poljak nastavio je gdje je stao prošle sezone kada je postigao čudesnih 55 golova u 47 nastupa. Bayern je s velikih 8-0 prošao kroz Schalke, a Robert Lewandowski ostvario je gol i asistenciju na otvaranju nove sezone Bundeslige.

POGLEDAJTE VIDEO: Lewa u Japanu, navijači poludjeli

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Bila je to standardno odlična predstava poljskog napadača u 1. kolu, a iako je gol postigao iz penala, ne prođe utakmica da ne izvede nešto spektakularno i za pamćenje. Tako se posebno istaknula asistencija za Thomasa Mullera u kojoj je Lewandowski rabonom Mulleru namjestio loptu, a on ju pospremio u mrežu.

Nastradao je "jadni" Schalke, Bayern je od prve do zadnje minute nemilosrdno trpao pa se na koncu zaustavio na ogromnih osam komada u mreži 'rudara'. A Lewandowski je, iako je sezona tek krenula, srušio još jedan rekord Bundeslige.

HATTRICK GNABRYJA Bavarsko otvaranje Bundeslige: 'Rudari' popili osam komada!

Postao je jedini igrač u povijesti njemačkog prvenstva koji je istom protivniku deset utakmica zaredom postigao barem jedan gol.

Inače, Lewandowski je prošle sezone s Bayernom osvojio tripletu. U vitrinu je dodao trofej Bundeslige, Lige prvaka i njemačkog kupa DFB Pokal u istoj sezoni. Uspjeh bi mogao pripisati i neobičnim ritualima koje radi, a koje detaljnije možete pročitati u tekstu ispod.

ZAŠTO? POSTOJI RAZLOG... Ludi Lewini rituali: Prvo oblači lijevu kopačku, spava na lijevoj strani, a desert jede prije ručka

Idi na 24sata

Komentari 19

  • NIKE 19.09.2020.

    Najgora liga od svih iz petica. Neka odmah u početku razdjele te pokale a igrače čuvaju za Ligu Prvaka.

  • BokiBoki 11 19.09.2020.

    Igra na poziciji takvoj da mora davati zgoditke. Pa nece valjda vratar ili branic?

  • sugr13 19.09.2020.

    Jesu igrali protiv Barcelone ili?

Komentiraj...
Vidi sve komentare