To je to što me zanima!

Boysi napali igrače Nacionala, nokautirali su golmana Pavlića

Nacional je vodio 2-0 u Domu sportova protiv Futsal Dinama. BBB su udarili predsjednika Nacionala na tribinama, upali su na parket i nokautirali golmana
Vidi originalni članak

Futsal Dinamo dočekao je Nacional u zagrebačkom derbiju u sklopu 17. kola hrvatskog futsal prvenstva. Lider prvenstva Nacional vodio je 2-0 u dvorani 2 Doma sportova golovima Novaka i Čujeca. Utakmica je prekinuta nakon opće tučnjave. 

Ono što je trebao biti praznik futsala, pravi zagrebački derbi, vodeći Nacional protiv Futsal Dinama i njegovog niza od 18 domaćih pobjeda, pretvorilo se u sramotu.

Golmana udarili šakom u glavu

Nakon što je u 19. minuti Nacional zabio preko Čujeca za 2-0, suci su pustili da se igra i nakon 20. minute. Na to su skočili s klupe Nacionala i s tribine gdje je bio predsjednik kluba Ivica Đolo. Domaći navijači to su shvatili kao provokaciju.

Nazvali smo predsjednika Nacionala Ivicu Đolu koji nam je rekao što se dogodilo.

- Od početka su suci navlačili za njih. Puštali su njihove igrače da divljački tuku naše. Bilo je tu i provokacija. Ne znam kako su im suci dopustili da igraju, a završio je prvi dio. Upozorili smo ih na to i onda su nas napali njihovi navijači. Prvo na tribinama, a onda i na terenu. Razbili su glavu našem golmanu, a istukli su i još neke naše igrače - javio nam se Đolo odmah nakon incidenta.

 

Neredi su počeli na tribinama popularne "dvojke" Doma sportova, a nastavili su se na parketu gdje su Bad Blue Boysi napali igrače Nacionala i upravu kluba.

Najgore je prošao golman Nacionala Ivan Pavlić kojeg su prvog dohvatili. Nakon njega krenuli su i na strijelca drugog gola Čujeca koji je također dobio u glavu. Udarili su i predsjednika Ivicu Đolu.

Atmosfera u Domu sportova od početka je bila naelektrizirana. Bad Blue Boysi su vrijeđali Nacional čija se gotovo cijela momčad nedavno učlanila u Hajduk u inat HNS-u kako bi stala uz predsjednika svog rivala Split Tommyja kojeg je smijenio IO HNS-a.

- Vrijeđali su srpske igrače u našim redovima i prijetili da će ih zaklati. Nama su vikali da smo tovarske pi*** - rekli su nam iz Nacionala.

Predsjednik Nacionala nakon incidenta povukao je momčad s parketa. Lider prvenstva nije se vraćao i derbi je i službeno prekinut. 

Susret će vjerojatno biti registriran 3-0 za Nacional, a Futsal Dinamo čeka kazna zbog propusta u organizaciji utakmice.

Ovo je prvi incident kluba koji su osnovali navijači. 

 
Idi na 24sata

Komentari 297

  • Notorious Nike 31.03.2016.

    svakog normalnog covjeka ovo ne iznenaduje, jer svako normalan odavno zna da su ti bbb nis vise nego propalice i niskoristi, koji nista dobrog ne donose nikome, samo stetu prave, po hrvatskoj i svijetu, samo stetu, nista vise, oni sebe nazivaju navijacima? za plakati, a jos je vise za plakati kad se vidi da se ovakve huligane velica, podrzava i daje im se medijski prostor, i time normalno baca crna slika na dinamo...

  • user_103477 31.03.2016.

    Član sam Futsal Dinama ide treća godina , ali ovo jučer što se desilo je grozno. Osuđujem navijače tj BBB (ne sve, nego pojedince) , jer navijač sam ja, a ne oni koji rade štetu svom klubu. Kladim se da pola tih BBB nema pojma kaj je to futsal i da ne znaju nabrojati niti 2 igrača koji igraju za njihov voljeni klub. Ali eto dođu jer ide ekipa i onda takvi rade nemir. Napad na golmana? na našega dečka iz Zagreba, koji navija za dinamo? pa to su igrači koji igraju za novce, to im je posao , tko kaže da je i njima tamo lijepo? , koda je bitno da li si iz Zagreba ili iz Splita, svi smo mi isti....

  • pero5 31.03.2016.

    to su ti "časni" borci za dinamo?!? pljuc, ološ huliganski!

Komentiraj...
Vidi sve komentare