Obavijesti

Sport

Komentari 297

Boysi napali igrače Nacionala, nokautirali su golmana Pavlića

Boysi napali igrače Nacionala, nokautirali su golmana Pavlića
11

Nacional je vodio 2-0 u Domu sportova protiv Futsal Dinama. BBB su udarili predsjednika Nacionala na tribinama, upali su na parket i nokautirali golmana

VIDEO

Futsal Dinamo dočekao je Nacional u zagrebačkom derbiju u sklopu 17. kola hrvatskog futsal prvenstva. Lider prvenstva Nacional vodio je 2-0 u dvorani 2 Doma sportova golovima Novaka i Čujeca. Utakmica je prekinuta nakon opće tučnjave. 

Ono što je trebao biti praznik futsala, pravi zagrebački derbi, vodeći Nacional protiv Futsal Dinama i njegovog niza od 18 domaćih pobjeda, pretvorilo se u sramotu.

Golmana udarili šakom u glavu

Nakon što je u 19. minuti Nacional zabio preko Čujeca za 2-0, suci su pustili da se igra i nakon 20. minute. Na to su skočili s klupe Nacionala i s tribine gdje je bio predsjednik kluba Ivica Đolo. Domaći navijači to su shvatili kao provokaciju.

Nazvali smo predsjednika Nacionala Ivicu Đolu koji nam je rekao što se dogodilo.

- Od početka su suci navlačili za njih. Puštali su njihove igrače da divljački tuku naše. Bilo je tu i provokacija. Ne znam kako su im suci dopustili da igraju, a završio je prvi dio. Upozorili smo ih na to i onda su nas napali njihovi navijači. Prvo na tribinama, a onda i na terenu. Razbili su glavu našem golmanu, a istukli su i još neke naše igrače - javio nam se Đolo odmah nakon incidenta.

 

Video napada

Posted by Nacional Zagreb FC on 30. ožujka 2016

Neredi su počeli na tribinama popularne "dvojke" Doma sportova, a nastavili su se na parketu gdje su Bad Blue Boysi napali igrače Nacionala i upravu kluba.

Najgore je prošao golman Nacionala Ivan Pavlić kojeg su prvog dohvatili. Nakon njega krenuli su i na strijelca drugog gola Čujeca koji je također dobio u glavu. Udarili su i predsjednika Ivicu Đolu.

Atmosfera u Domu sportova od početka je bila naelektrizirana. Bad Blue Boysi su vrijeđali Nacional čija se gotovo cijela momčad nedavno učlanila u Hajduk u inat HNS-u kako bi stala uz predsjednika svog rivala Split Tommyja kojeg je smijenio IO HNS-a.

- Vrijeđali su srpske igrače u našim redovima i prijetili da će ih zaklati. Nama su vikali da smo tovarske pi*** - rekli su nam iz Nacionala.

Predsjednik Nacionala nakon incidenta povukao je momčad s parketa. Lider prvenstva nije se vraćao i derbi je i službeno prekinut. 

Susret će vjerojatno biti registriran 3-0 za Nacional, a Futsal Dinamo čeka kazna zbog propusta u organizaciji utakmice.

Ovo je prvi incident kluba koji su osnovali navijači. 

PREKID UTAKMICE U ZAGREBU. NAVIJACI I IGRACI DINAMA NAPALI IGRACE I UPRAVU NACIONALA!!@

Posted by Nacional Zagreb FC on 30. ožujka 2016
 

POSLJEDNJA VIJESTPolicija zatvorila dvoranu i nikog ne pusta van dok ne dodje pojacanje da identificiraju napadace.

Posted by Nacional Zagreb FC on 30. ožujka 2016
 

Prekid utakmice

Posted by Futsal Dinamo on 30. ožujka 2016
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 297
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac
VATRENI AS OTVORENO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac

Nikad nisam stigao zahvaliti Mariju Budimiru za prvi gol u Dinamu, pet puta kaznili su me zbog kašnjenja, a u Dinamu je minuta kašnjenja 100 eura! Stotine Brazilaca prijetile su mi smrću nakon gola na SP-u...
Novi Šukerov biznis. Otvorio je restoran u Vegasu, posjetio ga i Dalić: 'Voli rulet, ali nije kockar'
AMERIČKI SAN BIVŠE DEVETKE

Novi Šukerov biznis. Otvorio je restoran u Vegasu, posjetio ga i Dalić: 'Voli rulet, ali nije kockar'

Davor Šuker suvlasnik je restorana Top na Tropicana Avenue u Las Vegasu otvoren prošle godine. Poslovni partner Sejo Kašić kaže: Poslužujemo hrvatsku sol, masline, pršut, vina, tartufe