To je to što me zanima!

Škoti ne idu u samoizolaciju radi Gilmoura, ali zato idu Englezi!

I dok su Škoti objavili kako u reprezentaciji nisu imali bliskih kontakata Billyja Gilmoura, dvojica engleskih reprezentativaca odlučila su otići u samoizolaciju. To su Chilwell i Mount
Vidi originalni članak

Škotski veznjak Billy Gilmour neće igrati protiv Hrvatske zbog toga što je pozitivan na korona virus. Pomalo iznenađujuće, Škoti su objavili kako nitko drugi iz njihove momčadi nije bio Gilmourov kontakt što je čudno s obzirom na to da su igrači u istom hotelu, kampu, skupa treniraju...

POGLEDAJTE VIDEO: Perišićev gol Česima

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ali, kad već u škotskoj momčadi nema bliskih kontakata, ironično, ima ih u - engleskoj! BBC javlja kako će dva reprezentativca Engleske otići u samoizolaciju zbog kontakta s Gilmourom.

KOMENTAR Slučaj Gilmour: Stranci moraju u izolaciju, a Škoti ne moraju!?

Radi se o Benu Chilwellu i Masonu Mountu, a odluku su donijeli iz predostrožnosti poslije savjetovanja s liječničkim timom.

Ranije je cijelu situaciju oko Gilmoura komentirao i škotski izbornik Steve Clarke. Ipak, tvrdi kako posao s bliskim kontaktima - nije njegov:

ANDREW ROBERTSON Zvijezda Liverpoola obrisala video sa zaraženim Gilmourom, igrali su zajedno stolni tenis

- Gilmour je razočaran, ali nema simptoma, dobro je. Očigledno je to udarac za naš tim, ali i šansa za nekog drugog. Bliski kontakti? Time se ja ne bavim, ja se bavim sastavom za Hrvatsku - rekao je Clarke.

 

Idi na 24sata

Komentari 56

  • Sebastijanolino 22.06.2021.

    Zato su Englezi pr vrhu u svemu, svojevremeno su pokorili i pola zemaljske kugle, a mi smo danas ZADNJI u Europi o svemu... Pa biraj oš li "fer plej" ili ćeš ponekad malo progledat Đavlu kroz prste.

  • 22.06.2021.

    Ova korona je potencijalno dobar alat za namještanje utakmica.

  • nino 566842 22.06.2021.

    J mi se za sutace lopte daj normalno drzavu sredi da radimo za normalnu placu i ovi ne kradu nasi politicari.

Komentiraj...
Vidi sve komentare