To je to što me zanima!

Šok u Dinamu! Što sad? 'Modri' prema Bišćanu, Vahi ili Kopiću?!

Sve je bilo dogovoreno, čekao se paraf na ugovor Matjaža Keka (58) s Dinamom, a onda je uslijedio neočekivani preokret iz Slovenije. Vremena je sve manje, a 'modri' kreću u potragu za novim rješenjem
Vidi originalni članak

Šok. To je riječ koja najbolje opisuje situaciju u Maksimiru nakon vijesti da Matjaž Kek ipak ne dolazi u Dinamo. Nije se moglo doći do službenog komentara ljudi iz kluba, ali ono što smo doznali zaobilaznim putevima je da su u Maksimiru doista šokirani Kekovom odlukom da na kraju ipak ostane slovenski izbornik. Nije se tu posljednjeg dana radilo o novinarskim senzacijama, nego o čistim činjenicama. 

NIŠTA OD DINAMA Kek ostaje izbornik Slovenije!

Dinamo je imao spreman ugovor za Keka, znalo se i koliko bi Slovenac trebao zarađivati te na koliko bi trebao potpisati pa je praktički dogovarao i plan priprema i momčad za iduću sezonu. Priča je doista otišla daleko. Kek nije bio na korak, nego na koračić od Maksimira, a na kraju je u srijedu navečer šokantno poručio kako ne želi u neprijateljskim odnosima napustiti klupu svoje reprezentacije. 

POGLEDAJTE VIDEO: Dinamo u Zaprešiću

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Doista, to je senzacionalni preokret jer još u utorak navečer s Kekom smo razgovarali o Dinamu i u tom razgovoru je izgledalo kako je pitanje dana kad dolazi na potpis ugovora. Što je Keka ponukalo da se predomisli, a praktički je bio pred polaskom u Zagreb, trenutno se može samo nagađati. No, jasno je kako je ovim potezom zadržao simpatije Slovenaca, ali i navijača Rijeke

EKSKLUZIVNO Kek potpisuje do kraja tjedna, plaća upola manja od Bjeličine!

Cijeli dan se čekala vijest o tome da je ugovor raskinut, a onda je došlo nešto što nitko u Dinamu nije očekivao. Bili su toliko uvjereni da će Kek biti trener, da u ovom trenutku ne postoji nekakav plan B. Zoran Mamić odradit će još dvije utakmice, ali jasno je da neće ostati na klupi i Dinamo se nakon Keka mora okrenuti nekom drugom rješenju. 

Ako bismo išli analizirati, par imena bi moglo biti u igri nakon Kekove odbijenice. Željko Kopić, šef omladinske škole, Goran Tomić, trener Lokomotive, ali i Igor Bišćan, izbornik mlade reprezentacije Hrvatske. Bišćan je bivši kapetan Dinama, lani ih je s Rijekom pobijedio u finalu Kupa i sigurno je da bi mogao biti u razgovorima za novog trenera Dinama. Jedan 'kapitalac' je otpao, a drugi 'kapitalac' ranga Matjaža Keka i veći od njega je svakako Vahid Halilhodžić. No, Vaha ima čvrst ugovor s reprezentacijom Maroka, nešto slično kao i Kek sa Slovenijom. 

LEGENDARNI VAHA: Samo Matjaž Kek može smiriti ovu eksploziju koja je u Dinamu

Sigurno je najveće trenersko ime koje bi Dinamo mogao dovesti u ovom trenutku, ali puno realnijim se čini opcija nekog trenera iz Hrvatske. 

Idi na 24sata

Komentari 91

  • Itachi 16.07.2020.

    Nek' se malo strpe. Pioli će uskoro biti slobodan, a sve više mi se čini da bi i Sarri mogao biti na tržištu.

  • kicovz 16.07.2020.

    Trener koji ima iskustva ne bude dosel dok je bjegunac tu, pa bi predložio Tomića ili trener slavena

  • Dragan KataGomercic 16.07.2020.

    onje dinamovac onvoli svoj dinamo maistor svog zanata samo biscan niko drugi pozdrav dinamovcima

Komentiraj...
Vidi sve komentare