To je to što me zanima!

Šok u Tokiju: Amerikanka Biles povukla se iz još dva finala!

Simone Biles se povukla s timskog finala nakon samo jednog skoka, a danas je odustala od još dvije kategorije. Još mora odlučiti hoće li nastupiti u parteru i finalu "balance teama"...
Vidi originalni članak

Američka gimnastičarka Simone Biles (24) povukla se u utorak s timskog finala nakon samo jednog skoka, a nakon toga je rekla da se mora fokusirati na svoje mentalno zdravlje. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Danas je objavila da, također, neće nastupiti u kategorijama preskok i dvovisinskom razboju, a još će odlučiti hoće li se natjecati na parteru i u finalu "balance teama".

MENTALNI PROBLEMI Više si ne vjerujem: Najbolja američka gimnastičarka odbila je nastupiti i u finalu višeboja!

- Nakon daljnjih konzultacija s doktorima, Simone Biles se odlučila povući s finala preskoka i dvovisinskog razboja".

- Ostajemo zadivljeni Simonom, koja nastavlja hrabro i graciozno rješavati ovu situaciju, i svim sportašima koji su dali obol u ovim neočekivanim okolnostima. ", rekli su iz američkog olimpijskog odbora.

AMERIKANKA BILES Odustala nakon jednog skoka pa se slomila: Moje mentalno zdravlje... Ne vjerujem više sebi

Podsjetimo, Biles se ostvarila najslabiji rezultat u preskoku prije nego što se povukla iz timskog finala. Tada je napustila dvoranu, ali se uskoro vratila pružiti podršku svojim kolegicama i braniteljice naslova osvojile su srebro. Zlato je pripalo Ruskom olimpijskom odboru.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • FokuMe 31.07.2021.

    Mentalist

  • 31.07.2021.

    Ne zelim nikoga vrijedat ali ako znas da nisi spreman onda ne ides postoje osobe koje su spremne i dali bi sve da mogu nastupiti. Pogotovo nesto kao gimnastika di pocnes s 4 godine a ides u mirovinu s 25. Ponavljam cura ne zasluzuje negativu ali trebala je razmisliti o tome prije nastupanja na OI

  • Prosječni Rvatina 31.07.2021.

    Niš onda odi brat pamuk

Komentiraj...
Vidi sve komentare