Sport

Komentari 14

Šok u Tokiju: Amerikanka Biles povukla se iz još dva finala!

Šok u Tokiju: Amerikanka Biles povukla se iz još dva finala!

Simone Biles se povukla s timskog finala nakon samo jednog skoka, a danas je odustala od još dvije kategorije. Još mora odlučiti hoće li nastupiti u parteru i finalu "balance teama"...

Američka gimnastičarka Simone Biles (24) povukla se u utorak s timskog finala nakon samo jednog skoka, a nakon toga je rekla da se mora fokusirati na svoje mentalno zdravlje. 

Danas je objavila da, također, neće nastupiti u kategorijama preskok i dvovisinskom razboju, a još će odlučiti hoće li se natjecati na parteru i u finalu "balance teama".

- Nakon daljnjih konzultacija s doktorima, Simone Biles se odlučila povući s finala preskoka i dvovisinskog razboja".

TOKYO 2020 OLYMPICS: Editor

- Ostajemo zadivljeni Simonom, koja nastavlja hrabro i graciozno rješavati ovu situaciju, i svim sportašima koji su dali obol u ovim neočekivanim okolnostima. ", rekli su iz američkog olimpijskog odbora.

Podsjetimo, Biles se ostvarila najslabiji rezultat u preskoku prije nego što se povukla iz timskog finala. Tada je napustila dvoranu, ali se uskoro vratila pružiti podršku svojim kolegicama i braniteljice naslova osvojile su srebro. Zlato je pripalo Ruskom olimpijskom odboru.

Gymnastics - Artistic - Women

Najčitaniji članci