To je to što me zanima!

Španjolci imaju tajno oružje? Penale im sad vježbaju golmani

Španjolska je promašila zadnjih pet penala. Od toga već dva na Euru. Alvaro Morata nije uspio s bijele točke zabiti Martinu Dubravki. Utakmicu prije toga Gerard Moreno pogodio je stativu protiv Poljske
Vidi originalni članak

Španjolci već neko vrijeme nevjerojatno loše izvode penale, a uoči nokaut faze izbornik Luis Enrique odlučio je uhvatiti se u koštac s tim problemom uoči utakmice osmine finala s Hrvatskom.

POGLEDAJTE VIDEO: Naši navijači u Kopenhagenu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Španjolska je promašila zadnjih pet penala. Od toga već dva na Euru. U dominantnoj pobjedi 5-0 protiv Slovačke, Alvaro Morata nije uspio s bijele točke zabiti Martinu Dubravki. Utakmicu prije toga Gerard Moreno pogodio je stativu protiv Poljske.

SREDIO IH U ZAVRŠNICI Španjolci odahnuli: Hrvati bez onog koji nam je zagorčao život

Stoga je Enrique malo izmiješao karte, igračima je naredio da vježbaju penale, a među njima su bili i - golmani! Pa tako i David De Gea koji je promašio penal u finalu Europske lige protiv Villarreala. 

SVI IDU U KOPENHAGEN Lakše se diše: Nitko neće ići u samoizolaciju, Perišić nije imao bliskih kontakata u momčadi!

Penale je inače pucao Sergio Ramos, čija su čak dva promašena penala u ovom nizu od pet neuspjelih, a Enrique je poslije njegovog izostanka pronašao četvoricu izvođača: Moratu, Morena, Busquetsa i Kokea.

- Znamo da ima lista izvođača i imamo dobre izvođače penala. Ali eto, upali smo u lošu seriju - rekao je ranije Busquets za španjolski Cadena Ser radio.

'MODRIĆ JE MOTOR' Olmo: Kad su velike utakmice, Petković iskoči! A ja ću slaviti ako zabijem gol Hrvatskoj...

Morata je međutim, već rekao kako će rado pucati i idući penal usprkos verbalnom nasilju navijača koje je poslije promašenog penala i nekoliko većih prilika u grupnoj fazi naraslo na ogromnu razinu. Dapače, čak je i rekao kako se svejedno bolje osjeća igrajući u Španjolskoj, na domaćem terenu, nego što će se osjećati u Kopenhagenu gdje će igrati s Hrvatskom. Čak i uz sve uvrede u Sevilli!

 

Idi na 24sata

Komentari 9

  • nijetebriga 27.06.2021.

    Nek vjezbaju, na nama ih isprobavat nece..☺

  • SPALATINO 27.06.2021.

    Nadaju se penalima

  • 27.06.2021.

    Oršić na mjesto Perišića lakse ce komunicirati posto zna Petkovića a i njegov šut iz daljine nece racunati Španjolci jos sam vidio kako igraju smotani su svi od Morate do Unai Simona(golmana). Samo replay Tottenham moj Oršiću i nemaju šanse kompa moj

Komentiraj...
Vidi sve komentare