To je to što me zanima!

Španjolci: Hajdukov dragulj je dogovorio transfer u Barcelonu

Mladi Hajdukov nogometaš jedan je od najtraženijih tinejdžera u nogometu. Ugovor sa splitskim klubom ističe mu u 2024. godini, a čini se da ga Hajduk neće moći zadržati veoma dugo
Vidi originalni članak

Ime Luke Vuškovića (15) spominje se sve češće kada god govorimo o odlascima s Poljuda. Jasno je i zašto, mladi je Vušković sa samo 15 godina jedan od najvećih nogometnih talenata u Europi. Visok je 193 centimetara i izuzetno je impozantan, sposoban je igrati više pozicija u obrani i krasi ga odlična tehnika, što je veoma poželjno u modernim stoperima.

BILA NAVIJAČKA VOJSKA Hajduk se pohvalio: Članarine su nam donijele više od milijun eura! Nemoguće, to je naš cilj MARKO LIVAJA Ova godina je bila za pamćenje, a u idućoj želim naslov prvaka!

Mladi je Vušković na nišanu nogometnih skautovima diljem Europe, pa se tako već nekoliko europskih velikana zanima za Hajdukovog dragulja. Među njima je i Barcelona, piše se u krugu španjolske javnosti. Jedan dopisnik čak je objavio kako je došlo do dogovora između Hajduka i katalonskog kluba...

- Barcelona je postigla dogovor oko mladog hrvatskog središnjeg braniča Luke Vuškovića iz splitskog Hajduka. Igrač bi otišao na pet milijuna eura, uključujući varijable jer mu ugovor istječe 2024. Ostali klubovi poput PSG-a bili su zainteresirani, ali on će se pridružiti Barcinoj mladoj momčadi'', objavio je na Twitteru profil navijača Barcelone koji prati više od 30 tisuća ljudi - tvrdi.

Ipak, dobro je poznato kako Hajdukova uprava vješto prikriva svoje aktivnosti. Posluju u strogoj tajnosti, a sigurno žele što duže zadržati Vuškovića koji je ove sezone debitirao u U-19 prvenstvu Hrvatske i postao prvi igrač rođen 2007. godine koji je zabio gol u Ligi prvaka za mlade.

OTKUD U ISTOJ PRIČI? Kontroverzni golman Argentine prati Hajduk. Ima dobar razlog BEZ DLAKE NA JEZIKU Pavasović: Hajduku se zamjera Modrić, ni Dinamo nije znao što ima. A zlato na SP-u nije realno

Debitirao je i za seniorsku momčad Hajduka u prijateljskoj utakmici protiv Schalkea, gdje je neslužbeno postao najmlađi debitant i strijelac u povijesti kluba.

 

Idi na 24sata

Komentari 11

  • Antitovar * *_433 29.12.2022.

    I ovi kupili macka u vreci

  • pošten 29.12.2022.

    Dečko je stvarno dobar , stasiti obrmbeni igrac al mi nisu jasne ove cifre za koje ga prodaju posto ima samo 15 godina a jos su ga proglasili megatalentom pa onda nega naprave megatransfer.

  • maw 29.12.2022.

    Treba to prodat sto prije da nebi slucajnu napravio karijeru u hajduku

Komentiraj...
Vidi sve komentare