To je to što me zanima!

Španjolska opet bez pobjede! Lewa je donio bod Poljacima

Iako je Španjolska bolje krenula u utakmicu, nije se baš potpuno nametnula kao uvjerljivo dominantna momčad. Poljaci su u više navrata imali odlične prilike, kao i 'furija', no Španjolska je promašila i penal
Vidi originalni članak

U novom iznenađenju Europskog prvenstva Španjolci su remizirali s Poljskom 1-1 i tako i drugu utakmicu zaredom ostali bez pobjede!

POGLEDAJTE VIDEO: Perišićev gol Česima

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

Španjolska je bolje krenula u susret, potom povela u 25. minuti kada je Moreno majstorski našao Alvara Moratu koji zabija za 1-0.

UTAKMICE NAM PREKIDAO I GOLAĆ 'Vatreni', rušite tradiciju! Nikad nismo dobili Škote, niti treću utakmicu ako je odlučivala...

Imali su tad i Poljaci svoje šanse, no na predah se otišlo sa španjolskim vodstvom, a u nastavku - Poljska se vraća. U 54. minuti Jozwiak majstorski pronalazi Lewandowskog, a Lewa kao Lewa - poentira.

Imale su obje momčadi još prilika do kraja utakmice. Morata je promašio nemoguće, Szczesny branio svašta, Moreno iz penala pogodio stativu, a odličnu je priliku propustio i Lewandowski. 

OPORAVLJAJU SE 'Vatreni' se vratili u Rovinj: Prvi trening uoči okršaja sa Škotima

Ipak, bodovi su naposljetku podijeljeni, a zbog toga može najviše žaliti Španjolska koja je nakon boda protiv Švedske sad opet kiksala te se s tek dva boda nalazi na trećem mjestu skupine E. Za očekivati je, međutim, da će 'furija' i protiv Slovačke biti velik favorit, a pobjedom u zadnjem kolu zasigurno bi osigurala prolazak.

Idi na 24sata

Komentari 111

  • josip204 20.06.2021.

    bravo za poljake i mađare

  • dhtc 19.06.2021.

    Bravo Poljska, i da nadodam Deni Jurić,Dimitrios Diamantakos,Mislav Oršić,Matej Vuk,Alves Pereira Olivera samo su neka od imena koja bi se mogla pojaviti na svjetskom u Qataru naravno to je moja sugestija kao i ostali igrači iz naših klubova barem po jednog da se uzme i pozicije koje igraju i godinu dana treniraju i osvoju zlato a izbornika dovesti iz vana RH , treba probati kad ovako ne ide…

  • provokator__ 19.06.2021.

    Bravo za našu braću katolike poljake

Komentiraj...
Vidi sve komentare