Obavijesti

Sport

Komentari 111

Španjolska opet bez pobjede! Lewa je donio bod Poljacima

Španjolska opet bez pobjede! Lewa je donio bod Poljacima

Iako je Španjolska bolje krenula u utakmicu, nije se baš potpuno nametnula kao uvjerljivo dominantna momčad. Poljaci su u više navrata imali odlične prilike, kao i 'furija', no Španjolska je promašila i penal

U novom iznenađenju Europskog prvenstva Španjolci su remizirali s Poljskom 1-1 i tako i drugu utakmicu zaredom ostali bez pobjede!

POGLEDAJTE VIDEO: Perišićev gol Česima

Pokretanje videa...

Perišićev gol Češkoj VIDEO

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Španjolska je bolje krenula u susret, potom povela u 25. minuti kada je Moreno majstorski našao Alvara Moratu koji zabija za 1-0.

'Vatreni', rušite tradiciju! Nikad nismo dobili Škote, niti treću utakmicu ako je odlučivala...
'Vatreni', rušite tradiciju! Nikad nismo dobili Škote, niti treću utakmicu ako je odlučivala...

Imali su tad i Poljaci svoje šanse, no na predah se otišlo sa španjolskim vodstvom, a u nastavku - Poljska se vraća. U 54. minuti Jozwiak majstorski pronalazi Lewandowskog, a Lewa kao Lewa - poentira.

Imale su obje momčadi još prilika do kraja utakmice. Morata je promašio nemoguće, Szczesny branio svašta, Moreno iz penala pogodio stativu, a odličnu je priliku propustio i Lewandowski. 

'Vatreni' se vratili u Rovinj: Prvi trening uoči okršaja sa Škotima
'Vatreni' se vratili u Rovinj: Prvi trening uoči okršaja sa Škotima

Ipak, bodovi su naposljetku podijeljeni, a zbog toga može najviše žaliti Španjolska koja je nakon boda protiv Švedske sad opet kiksala te se s tek dva boda nalazi na trećem mjestu skupine E. Za očekivati je, međutim, da će 'furija' i protiv Slovačke biti velik favorit, a pobjedom u zadnjem kolu zasigurno bi osigurala prolazak.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Live
EURO 2020, Skupina E 21:00 , Sevilla, Španjolska
Španjolska
Morata 25'
1 : 1
Poljska
Lewandowski 54'
Sortiranje događaja
90+5'

KRAJ!

90'

Igrat će se pet minuta nadoknade!

84'

Szczesny je spreman! Kakva junačka obrana... Alba je namjestio Sarabiji, ovaj je pustio Morati udarac s nekoliko metara od gola, no zicer mu brani Szczesny!

80'

Jao, dobro su sad preživjeli Poljaci! Morata je dobio loptu na nekoliko metara od gola, pivotirao, no nije uspio doći do udarca, a potom je Rodri opalio s ruba šesnaesterca, i to prilično moćno, no brani Szczesny!

77'

Frankowski i Lewandowski zamalo su zakomplicirali život Španjolcima, ali ubačaj koji je trebao ići do Lewe blokirao je Torres na vrijeme!

Komentari 111