Sport

Komentari 28

'Vatreni' se vratili u Rovinj: Prvi trening uoči okršaja sa Škotima

'Vatreni' se vratili u Rovinj: Prvi trening uoči okršaja sa Škotima

Nakon remija odabranici Zlatka Dalića vratili su se u Rovinj gdje se nalazi kamp hrvatske reprezentacije, a u subotnje predvečerje odradili su i prvi trening uoči Škotske. Većinom se radilo na relaksaciji

Hrvatska je protiv Češke remizirala 1-1 i tako uvelike ugrozila svoje šanse za prolaz dalje. 'Vatrenima' je preostao samo susret sa Škotima koji se igra u utorak.

Nakon remija odabranici Zlatka Dalića vratili su se u Rovinj gdje se nalazi kamp hrvatske reprezentacije noćnim letom, a u subotnje predvečerje odradili su i prvi trening uoči Škotske.

Na treningu se većinom radilo na relaksaciji igrača i oporavku poslije zahtjevnog susreta s Češkom. Igrači koji su bili pod najvećim naporom protiv Češke danas još treniraju i pod posebnim programom. 

POGLEDAJTE VIDEO: Vatreni na prvom treningu poslije Češke

Iako je ostalo još nekoliko dana do utakmice te je sastav prilično nepoznat, moglo bi se očekivati nekoliko preinaka u sastavu. Škoti su veliki trkači i fizički moćan sastav te im onakvom blijedom predstavom kao iz prvog poluvremena zasigurno ne bismo mogli parirati. 

Ipak, Dalić je dao natuknuti kako bi sastav mogao biti sličniji onome iz drugog poluvremena kad su 'vatreni' izgledali puno bolje. Doima se izglednim kako će se u prvih 11 naći i Marcelo Brozović i Bruno Petković.

Nakon lošeg rezultata u prve dvije utakmice, optimizam navijača jako je splasnuo. Na anketi na kojoj su glasovali čitatelji 24sata čak 53 posto glasača smatra kako 'vatreni' neće slaviti protiv Škotske.

Isto tako, i kladionice su smanjile šanse Hrvatske za prolazak dalje. I dok su Česi i Englezi 'zicer' za prolazak dalje sa šansama preko 99 posto, kod nas to nije slučaj. Nakon utakmice s Engleskom, šanse da će Hrvatska proći grupu bile su 67,75 posto, a sad su svega 46,41 posto...