To je to što me zanima!

Španjolski mediji: Rastu tenzije između Modrića i Real Madrida

Modrić, koji ima 37 godina, odigrao je 180 minuta za reprezentaciju uoči ključnog razdoblja s klubom. Čak je i Ancelotti razočaran jer je tražio Zlatka Dalića da dozira Modrića, piše španjolski Sport
Vidi originalni članak

Ključno je razdoblje ispred Luke Modrića (37) i Real Madrida. Kapetanu hrvatske nogometne reprezentacije na kraju sezone ističe ugovor s 'kraljevskim klubom'. Što se Modrića tiče, nema sumnje gdje želi nastaviti karijeru.

- Zna se što je moja želja, nadam se da će se ostvariti, a to je ostati u Realu. Ovo drugo su sve nagađanja i pisanja. Ja na to ne mogu utjecati, ali ono što sam sto puta ponovio i sad ponavljam, nadam se da ću ostati u Realu - rekao je Modrić uoči utakmice s Walesom u Splitu.

Real već dogovorio ili započeo pregovore o produženju ugovora s Karimom Benzemom, Tonijem Kroosom, Nachom Fernandezom i Marcom Asensiom. Međutim, to nije učinio i s Modrićem, kao ni Danielom Ceballosom.

 

KAPETAN OSTAJE Samo da je zdravlja: Luka će nas voditi i na Euru u Njemačkoj, a Rebića nitko više ni ne spominje

Španjolski mediji: Modrić mora napustiti reprezentaciju

Španjolski Sport piše da rastu tenzije između Modrića i Reala. Naime, piše Sport, zamjera Realu jer već mjesecima čeka poziv o produženju ugovora. Hrvatski maestro nezamjenjiv je u veznom redu Reala, a nije stao ni ove sezone, pa čak ni s napunjenih 37 godina.

Međutim, Real želi dovesti pojačanja, a prvi bi bio Jude Bellingham (19) iz Borussije Dortmund, a zainteresirani su i za Gabriela Veigu (20) iz Celte Vigo. On ima otkupnu klauzulu od 40 milijuna eura i zato je vrlo realistična želja Florentina Pereza.

'MAČKA' NA GOLU 'VATRENIH' VIDEO Livi se prisjetio čuvene scene iz filma: Luka? Velik igrač i čovjek. Tad sam izašao ja, ali... JUTRO NAKON UTAKMICE Kustić s Modrićem i Kovačićem otišao na svetu misu u Solin

- Madrid također ima sumnji i Modrić ih je i uzrujao. Hrvat, koji ima 37 godina, odigrao je 180 minuta za reprezentaciju uoči ključnog razdoblja s klubom. Čak je i Ancelotti razočaran jer je tražio trenera [Zlatka Dalića] da dozira Modrića - piše Sport.

Isti izvor tvrdi da Modrić ima sjajnu ponudu iz Saudijske Arabije, ali jasno je da razmišlja samo o Realu i da tamo želi nastaviti karijeru.

Idi na 24sata

Komentari 55

  • simplicije23 31.03.2023.

    Luka je potpisa ugovor ali se ne sjeća ...

  • Oršić je osvojil letvi medalju* * 31.03.2023.

    Legendo,vrati se u Dinamo !

  • petarpan242 31.03.2023.

    pa dalić mu je dozirao tekme. izašao je tri minute prije kraja.

Komentiraj...
Vidi sve komentare