Obavijesti

Sport

Komentari 145

Kustić s Modrićem i Kovačićem otišao na svetu misu u Solin

Kustić s Modrićem i Kovačićem otišao na svetu misu u Solin

Jutro nakon remija s Walesom, a prije puta u Bursu, kapetan reprezentacije Luka Modrić, njegov kum Mateo Kovačić i predsjednik saveza Marijan Kustić otišli su na svetu misu u Solin

VIDEO

Moja vjera u Boga čini me još jačim kada se suočim s utakmicama, pričao je Mateo Kovačić, koji je bio ministrant u crkvi.

Mateo i Luka veliki su vjernici, pa su jutro nakon utakmice u 9.30 otišli na svetu misu u Solin. S njima je bio i predsjednik Marijan Kustić, koji je cijelo vrijeme uz momčad. 

Uostalom, utakmica je bila jako emotivna, iscrpljujuća, pa je hrvatska delegacija odlučila mir potražiti u crkvi. Predsjedniku Kustiću u subotu je prema katoličkom kalendaru bio imendan, Sveti Marijan, no kako nije stigao zbog silnih obaveza oko utakmice, otišao je s kapetanom i Kovačićem. Uostalom, danas je peta korizmena nedjelja, a dolazak hrvatske delegacije dodatno je razveselio sve mještane Solina, kao i župnika. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Mateo Kovačić često je u intervjuima pričao o vjeri, koliko mu znači, kao i izbornik Dalić.

Zagreb: Misa zahvalnica sportaša Zagreba?ke nadbiskupije

Pomolim se prije svake utakmice. To mi daje snagu i nadahnuće za igru te spoznaju kako će sve biti u redu. Kao bilo koja normalna osoba imam svoje rane i slabosti, a molitva i vjera pomažu mi da ih prebrodim - rekao je Mateo Kovačić.

Često se oslonio na vjeru, pogotovo u teškim trenucima. Godine 2009., kad je imao 15 godina, pretrpio je veliki udarac. Dvostruki prijelom potkoljenice i fibule i komplicirana operacija udaljili su ga od nogometa na deset mjeseci.

Zagreb: Misa zahvalnica sportaša Zagreba?ke nadbiskupije



- Oslonio sam se na Isusovu snagu kako bih prebrodio te teške trenutke. Zahvaljujući Njemu definitivno sam se vratio snažniji. To su iskustva od kojih glava postaje još jača - rekao je tada Kovačić.

Nakon svete mise hrvatska delegacija krenut će prema Turskoj, gdje nas u utorak u 20.45 očekuje susret 2. kola kvalifikacija za Euro. Nakon remija s Walesom, više nemamo pravo na kiks, poraz bi odveo Tursku na šest bnodova, a nas ostavio na samo jednom. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 145
VIDEO

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!
ZAOSTALA UTAKMICA

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!

Dinamo je u zaostaloj utakmici 5. kola HNL-a pobijedio Varaždin 2-1 golovima Baturine i Vidovića, dok je gostima gol nade dao Drožđek nakon velike pogreške Theophile-Catherinea. Ipak, Varaždinci s igračem manje nisu uspjeli do iznenađenja

Modrić ostao na klupi pa se naljutio na Ancelottija: Nemojte mi suditi po toj utakmici...
PIŠU ŠPANJOLSKI MEDIJI

Modrić ostao na klupi pa se naljutio na Ancelottija: Nemojte mi suditi po toj utakmici...

Kroos i Modrić su ove sezone bili samo jednom starteri, protiv Atletica u prvenstvu, kada je Real izgubio. Njemački veznjak obično počinje, pogotovo u najvažnijim utakmicama, dok Modrić čeka šansu s klupe
Real Madrid u drami izbacio  Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale
ČETVRTFINALE LIGE PRVAKA

Real Madrid u drami izbacio Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale

Real Madrid izborio je polufinale Lige prvaka nakon što je u lutriji penala bio bolji od Manchester Cityja, a hrvatski reprezentativci Luka Modrić i Mateo Kovačić promašili su penale za svoje momčadi