To je to što me zanima!

Spinazzolu su operirali: Počelo odbrojavanje, ubrzo se vraćam!

Iako se govorilo da će ga operirati u Rimu, talijanskog su reprezentativca Leonarda Spinazzolu (28) na kraju operirali u Finskoj, a sve je prošlo bez problema. Ponajboljeg igrača Italije na Euru čeka oporavak
Vidi originalni članak

Operacija je prošla uspješno, zahvaljujem svima koji su uz mene, najbolji ste, javio se iz bolnice u Finskoj talijanski reprezentativac Leonardo Spinazzola (28) kojem je na utakmici protiv Belgije (2-1) u trku nastradala Ahilova tetiva. Tad je pao na travnjak i mnogi su mislili da klasično talijanski oduzima vrijeme, ali iza toga je bilo nešto mnogo ozbiljnije.

KAKAV PEH Talijanski heroj završava Euro u suzama: Upitna čitava sezona?!

- U finskom Turkuu operirao ga je prof. Lasse Lempainen s promatranjem klupskog doktora Massima Manare, a sve je prošlo uspješno. Stanje igrača i period oporavka bit će poznat kroz par tjedana - napisali su na službenim stranicama talijanske Rome čiji je član sam Spinazzola.

POGLEDAJTE VIDEO: Golovi s utakmice Belgija - Italija

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Jose Mourinho tek je stigao na klupu 'vučice', a mora razmišljati o tome kako će popuniti lijevu stranu jer je tu tek mladi William Bianda (21).

- To je užasan gubitak za talijansku reprezentaciju, ali zamislite koliko je užasan za mene koji ga neću imati oko pola godine. Emerson Palmieri je dobar igrač, ali Spina je bio na vrhunskoj razini. No, ovo je nogomet i moramo biti spremni početi iznova sljedeći tjedan - rekao je Portugalac za TalkSport.

ANKETA: TKO ĆE BITI PRVAK? Poznati su svi polufinalisti Eura: Evo tko igra s kim, gdje i kada

Podsjetimo, Spinazzola je bio u trku s Driesom Mertensom u 79. minuti te je u jednom trenutku samo stao i pao na travnjak, odmah pokazao klupi da treba zamjenu i bio vidno potresen jer je vjerojatno osjetio težinu ozljede. Do tog je trenutka bio jedan od ponajboljih igrača Italije na prvenstvu, a sad će utakmicu protiv Španjolske morati gledati na televiziji.

Na njegovom će mjestu gotovo sigurno biti spomenuti Emerson Palmieri (26= koji je ove sezone u Premiershipu nastupio samo dva puta jer drugog rješenja na lijevom beku nema Roberto Mancini.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Space Burek 06.07.2021.

    Steta... neki kazu da ce se vratiti tek za godinu dana sto znaci da je ovo vjerovatno kraj neke ozbiljnije karijere. Da se nije ozljedio sigurno bi isao u neki bogatiji klub ovog ljeta a ovako ce pauzirat godinu dana pa ce ga Roma napucati ako se brzo ne vrati u fromu.

  • badr hari 06.07.2021.

    nemoj se vratiti jer kvaris nogometni ugođaj

  • superpametni 06.07.2021.

    Kaj mu je s rukom?

Komentiraj...
Vidi sve komentare