Obavijesti

Sport

Komentari 181

Poznati su svi polufinalisti Eura: Evo tko igra s kim, gdje i kada

Poznati su svi polufinalisti Eura: Evo tko igra s kim, gdje i kada

Iako su otpali svjetski i europski prvak Francuska i Portugal, kao i Njemačka, Nizozemska ili svjetski doprvak Hrvatska, polufinale Eura 2020 bit će sjajno. Recite nam u anketi: Tko će biti prvak?

VIDEO

Danska je pobijedila Češku, a Engleska je demolirala Ukrajinu. Završetkom subotnjih četvrtfinalnih ogleda Europskog prvenstva poznati su svi polufinalisti!

POGLEDAJTE VIDEO: Stadion Wembley

Pokretanje videa...

Wembley uoči Engleska - Hrvatska 02:18

S jedne strane Engleska i Danska, s druge fantastičan okršaj Italije i Španjolske. Polufinale Eura ispunilo je očekivanja premda su već ranije otpali svjetski prvak Francuska, aktualni europski prvak Portugal, Njemačka, Nizozemska, pa i Hrvatska, svjetski doprvak.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Engleska se prvi put na Euru selila izvan domovine pa je s Ukrajinom igrala u Rimu, a ne na Wembleyju. I čini se da joj je godilo jer je utrpala četiri komada i mrežu sačuvala netaknutom čime je jedina reprezentacija na prvenstvu koja još nije primila gol. Sada se ponovno vraćaju kući.

Susret između Engleske i Danske igrat će se 7. srpnja u srijedu na Wembleyju, a utakmica počinje u 21 sat.

Drugi polufinalni ogled, koji će ujedno biti mnogo atraktivniji nogometnim zaljubljenicima diljem svijeta, je onaj između Italije i Španjolske. Španjolci su se provukli protiv Švicarske na penale dok je Italija izbacila prvu reprezentaciju svijeta Belgiju i najavila svoj pohod na finale.

Talijani su uz Engleze najuvjerljivija reprezentacija na prvenstvu pa se stoga još i tijekom grupne faze nagađalo da bi upravo oni mogli do finala.

Italija i Španjolska igrat će također na Wembleyju s tim da se utakmica igra dan ranije, 6. srpnja u utorak. I ona je na rasporedu u 21 sat.

Anketa 24sata: Tko će biti prvak?

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 181
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu