Obavijesti

Sport

Komentari 23

Talijanski heroj završava Euro u suzama: Upitna čitava sezona?!

Talijanski heroj završava Euro u suzama: Upitna čitava sezona?!

Chiellinija ćemo uspavati i sačuvati do utakmice sa Španjolskom, našalio se bivši reprezentativac Claudio Marchisio. Loša vijest ozljeda je beka Spinazzole kojega bi trebao zamijeniti Emerson Palmieri

VIDEO

Italija je u drugoj polufinalnoj utakmici Eura slavila protiv Belgije 2-1 i plasirala se među četiri najbolje reprezentacije Europe gdje će idući utorak na Wembleyu igrati protiv Španjolske.

Pokretanje videa...

Gavranovićevi golovi Francuskoj VIDEO

Ipak, loša vijest za "azzurre" teška je ozljeda Romina lijevog beka Leonarda Spinazzole koji je na nosilima napustio teren Allianz Arene u 79. minuti.

Kako piše Sky Sport Italia, u pitanju je ruptura Ahilove tetive, što znači pauza od šest do čak devet mjeseci. Prevedeno, upitna mu je čitava iduća sezona... Zamijeniti bi ga trebao Emerson Palmieri.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Euro 2020 - Quarter Final - Belgium v Italy

Dok Robert Mancini nije mogao sakriti zadovoljstvo velikim uspjehom svojih izabranika, bivši reprezentativac Claudio Marchisio izdvojio je igrača susreta među svima ostalima koji su također bili odlični.

Španjolska u polufinalu Eura! Junak Simon skinuo dva penala
Španjolska u polufinalu Eura! Junak Simon skinuo dva penala

- Jaki smo, strašni smo, pokazali smo to. Imamo glavu, imamo srce. Chiellini je savršeno čuvao Lukakua. Moramo ga uspavati ovih dana i dovesti u London u savršenom stanju - rekao je Marchisio, bivši reprezentativac koji je 'objesio kopačke o klin' 2019. pa dodao:

- Spinazzola će biti veliki gubitak, ali nadam se da nije ništa ozbiljno. Uživajmo u ovoj noći jer ćemo ju dugo pamtiti - zaključio je.

Euro 2020 - Quarter Final - Belgium v Italy

Roberto Mancini vodi svoju Italiju Londonu gdje će igrati šesto polufinale u svojoj povijesti. Samo jednom otišli su do kraja.

- Zaslužili smo pobjedu. Dečki su bili fenomenalni. Očito smo patili posljednjih desetak minuta jer smo se iscrpili, ali mogli smo zabiti i nekoliko golova ranije - rekao je Roberto Mancini nakon utakmice.

Belgija je možda i konkretnije otvorila utakmicu, ali sve se okrenulo golom Barelle u 31. minuti.

Euro 2020 - Quarter Final - Belgium v Italy

- Mislim da se nismo mučili na početku. Bilo je prilika na obje strane, bila je otvorena utakmice. Mislim da smo se mučili samo zadnjih deset minuta kada su Belgijci krenuli igrati na duge lopte.

Kompletan raspored i rezultati Eura: Sve na jednom mjestu...
Kompletan raspored i rezultati Eura: Sve na jednom mjestu...

Koji su bili ciljevi uoči Eura?

- Nismo imali minimalni cilj. Samo želimo postići najviše što možemo. Imamo još dvije utakmice (op.a. do naslova). Vidjet ćemo što se dogoditi. Idemo uživati u ovoj pobjedi, a tek onda razmišljati o Španjolskoj. Svaka čast dečkima, napravili su odličan posao.

Euro 2020 - Quarter Final - Belgium v Italy

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 23
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Real Madrid u drami izbacio  Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale
ČETVRTFINALE LIGE PRVAKA

Real Madrid u drami izbacio Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale

Real Madrid izborio je polufinale Lige prvaka nakon što je u lutriji penala bio bolji od Manchester Cityja, a hrvatski reprezentativci Luka Modrić i Mateo Kovačić promašili su penale za svoje momčadi
Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale!  'Ederson me zna'
DRAMA JEDANAESTERACA

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale! 'Ederson me zna'

Četiri-pet minuta prije kraja počnete razmišljati o penalima. Složio sam petoricu, Jude je dobar pucač, kao i Lucas, Nacho ima puno iskustva i osobnosti, a Rüdiger ima muda!, objasnio je Davide Ancelotti, pomoćni trener