To je to što me zanima!

Sram me zbog svega što bijelci rade crncima stotinama godina!

Trebamo poslati tisuću milijuna poruka crncima jer stoljećima, stotinama godina radimo to što radimo tim krasnim ljudima, pobunio se Pep Guardiola protiv nepravednog odnosa prema crncima
Vidi originalni članak

Pep Guardiola, trener Manchester Cityja, rekao je da ga je sram kako se bijelci odnose prema crncima kroz povijest.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Aston Villa je bila domaćin Sheffield Unitedu u ranijem susretu dana, koji je završio 0-0. Arsenal je putovao na noge Manchester Cityju i s Etihada se vratio s tri komada u mreži (3-0).

Odmah po izlasku na travnjak svi igrači su kleknuli u čast Georgea Floyda, nenaoružanog Afroamerikanca koji je umro tako što mu je američki policajac iz Minnesote prošloga mjeseca držao koljeno na vratu.

RASPRAVLJALI O PROSVJEDIMA Europski parlament posvetio je minutu šutnje Georgeu Floydu

- Trebamo poslati tisuću milijuna poruka crncima jer stoljećima, stotinama godina radimo to što radimo tim krasnim ljudima - pobunio se Pep Guardiola pa nastavio:

- Sram me, sram me zbog svega što bijelci rade crncima. Samo zato što su rođeni s drugom bojom kože, kako ljudi mogu pomisliti da ste potpuno drugačiji od drugih - pita se.

GREALISH NA ODLASKU 'Crveni vragovi' spremili su 80 milijuna eura za kapetana Ville

- Svi ovi simboli su dobri, oni su pozitivni, ali morate ih potvrditi činjenicama. Ne može se to riješiti u par dana, ali mi možemo sve. Moramo učiniti puno stvari za Afroamerikance koje do sada nismo radili - zaključio je Pep.

Igrači su nosili dresove s natpisom "Black Lives Matter’ na mjestu gdje su trebala biti njihova imena.

CITY - ARSENAL 3-0 Luiz uništio Arsenal na Etihadu, dvije teške ozljede na utakmici

Idi na 24sata

Komentari 27

  • apolitični 18.06.2020.

    još se dobro sjećam što su radile zapadne kulturne zemlje po Africi u svojim kolonijama ,sada su najednom svi branitelji prava crnaca iako među njima ima i onih koji bi mogli odgovarati na nekom sudu pravde.DA misle iskreno onda bi ga i osnovali dok su krivci još u životu.

  • LOLNeki 18.06.2020.

    Zašto bi te trebalo biti sram kada nemaš ništa sa time? Isto kao i ja ili bilo tko ovdje. To kao da ja kažem sram me što su španjolski konkistadori radili u južnoj americi indijancima ili što su englezi radili u Južnoj Africi, to što su bijelci kao i ja je jedina poveznica izeđu mene i njih. Gluposti, sad se svi natječu u tome tko će ispasti veći antirasist.

  • T1000 18.06.2020.

    Bravo Guardiola legendo

Komentiraj...
Vidi sve komentare