To je to što me zanima!

Srpski mediji nakon ispadanja: 'Orlovi' osjetili moć 'pijetlova', održali su im rukometnu lekciju

'Šteta! Srbija izgubila od Francuske: Nestvaran finiš meča 'orlova' i kraj sna na Europskom prvenstvu', naslov je na srpskom Blicu nakon poraza reprezentacije Srbije od Francuske (29-25)
Vidi originalni članak

Nije bilo 'francuske kuhinje', Srbi nisu ponovili uspjehe prošlog ljeta, napokon smo bez drame imali dan s rukometašima koji su prošli u drugi krug nakon što su francuski kolege već u prvom poluvremenu riješili utakmicu protiv Srbije (29-25) te samo održavali prednost do kraja i tako rastužili susjede.

DEMONSTRACIJA MOĆI Merci, France! Srbi nisu imali šanse, Hrvatska ostaje na Euru

- Ništa od čuda, Francuska poslala 'orlove' kući - stoji na srpskom Mondu.

Raspucali su se Francuzi od prve minute, za Srbe ipak nije zaigrao najavljivani Petar Nenadić, a Lazar KukićMihajlo Marsenić i ostali nisu mogli parirati izabranicima Guillaumea Gillea.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Francuzi održali rukometnu lekciju, Srbija ide kući - naslov je na srpskom portalu B92, dok su s Kurira dodali: 

- Rukometaši osjetili moć 'pijetlova', Srbija poslije poraza od Francuske ispala s Europskog prvenstva.

No, srpska je reprezentacija uraganski odigrala zadnju etapu utakmice koju je završila serijom 6-0, ali Francuzi su i dalje ostali na četiri gola razlike.

- Šteta! Srbija izgubila od Francuske: Nestvaran finiš meča 'orlova' i kraj sna na Europskom prvenstvu - napisali su iz Blica.

ANKETA: IDEMO U BUDIMPEŠTU Pogledajte raspored Hrvatske u 2. krugu Eura: Još četiri okršaja u spektakularnoj novoj dvorani!

Bilo kako bilo, iz skupine C dalje prolaze upravo Francuska i Hrvatska, a u nastavku će igrati protiv Crne Gore, Danske te dvije momčadi iz skupine Islanda, Nizozemske, Portugala i Mađarske.

Idi na 24sata

Komentari 42

  • MIRCE 20.01.2022.

    Hrvati su su bolji od Srba u rukometu mismo bolji u drugim sportovima od Hrvata

  • ping-pong 18.01.2022.

    Iva cemo prva polovica komentara? Pripremas teren za pohvalu? Ili ih kudi ili ih pohvali. Srpska reprezentacija se ne moze ravnati sa nama. Mi smo u europskom vrhu rukometa, a oni su rang Makedonije, Crne Gore, nisu u ragu ni Slovenije. Nemojmo dizati u nebesa momcad koja nema ni snagu, ni kvalitetu. Mi igramo sa D mommcadi, tu racunam novih 6 igraca. I sa ovakvim igracima cemo stici daleko. Moje misljenja je da cemo pobjediti Crnu Goru, izgubiti 10 razlike od Danske i pobjediti Nizozemsku ili Portugal. Ocekujem polufinale.to je realna procijena.

  • Irving 18.01.2022.

    A nama nisu održali lekciju. I još budu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare