To je to što me zanima!

Srpski novinar tvrdi: 'Sukobili smo se s hrvatskim kolegama nakon utakmice protiv Kanade'

Na konferenciji za novinare nakon utakmice Hrvatska - Kanada 'zaiskrilo' je između hrvatskih i srpskih novinara. Međutim, sve je ostalo samo na riječima
Vidi originalni članak

Utakmica Hrvatske i Kande ponudila je pravi spektakl na terenu, a i izvan njega. Nakon što su 'vatreni' s 4-1 savladali Kanađane uslijedila je press konferencija.

RAZGOVARAO S PERIŠIĆEM Borjanu slali uvredljive poruke: 'Primitivci, očito su frustrirani kući. A Hrvatskoj sve najbolje'

Osim pitanja vezanih uz samu utakmicu, novinar srpskog B92 tvrdi da su srpski novinari tražili komentar hrvatskih igrača o tome što su njihovi navijači skandirali Milanu Borjanu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Nemoj im odgovoriti, Srbi su ovdje došli samo provocirati! - navodno je dobacio jedan hrvatski novinar našem igraču.

- Kako to misliš da ćeš nam odrediti što ćemo pitati? Ako to želiš, slobodno se prijavi za posao glasnogovornika Hrvatskog nogometnog saveza - odgovorio mu je srpski novinar. Ipak, situacija se nakon toga smirila.

Podsjećamo, hrvatski navijači na tribinama su izvjesili zastave s porukama kanadskom golmanu i igraču Crvene Zvezde Milanu Borjanu. On je, kad su navijači vikali "Vukovar, Vukovar", na kraju gestikulirao podigavši tri prsta.

JUŽNA KOREJA - GANA 2-3 Južna Koreja izjednačila nakon što je gubila 2-0 pa izgubila od Gane: Kudus zabio dva gola

Uz to, netko je objavio njegov broj na društvenim mrežama te je vratar dobio brojne gnjusne poruke.

- Kad te dovedu na nešto tako... Da vam upalim WhatsApp, da vidite što sve pišu, traktori, ovako-onako... (pokazuje poruke) 2056 poruka. Što mogu reći? To je do njih, ali to je sve nogomet. Život ide dalje, idem dalje s osmijehom. Ja sam sretan čovjek, imam predivnu obitelj, ljudi koji me vole, poštuju i cijene. To mi je bitnije od bilo čega drugog - rekao je Borjan.

Prognoziraj pobjednika SP-a i osvoji reprezentativni dres Luke Modrića! Klikni OVDJE.

Idi na 24sata