To je to što me zanima!

Stoičkov: 'Barca mora prodati Griezmanna, on je igrač manje'

U utakmicama protiv Liverpoola, Juventusa, PSG-a, Real Madrida i Atletica nije pokazao da stvarno košta toliko novca. Kada je on na terenu, Barcelona igra s desetoricom, rekla je legenda katalonskog kluba
Vidi originalni članak

Francuski napadač Antoine Griezmann stigao je na Camp Nou u ljeto 2019. za enormnih 120 milijuna eura. U Barcu je došao kako bi barem malo skinuo teret s leđa Lea Messija, ali bivši napadač Atletico Madrida i nije se najbolje snašao u toj ulozi.

Barcelona je nakon razočaravajuće sezone 2019./2020. u kojoj nije osvojila nijedan trofej, ponovila još jednu sezonu za zaborav. Osvojili su tek Kup kralja, iz utrke za titulu u La Ligi ispali prije samog 'fotofiniša', a poraz od PSG-a u Ligi prvaka još uvijek 'peče'.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Mnogi kao glavnog krivca vide Ronalda Koemana, no ne i legenda kluba Hristo Stoičkov koji je kao najslabiju kariku katalonskog kluba izdvojio Griezmanna.

- U utakmicama protiv Liverpoola, Juventusa, PSG-a, Real Madrida i Atletica nije pokazao da stvarno košta toliko novca. Kada je on na terenu, Barcelona igra s desetoricom. Moraju ga pothitno prodati - izjavio je Stoičkov za španjolsku televiziju TUDN.

Griezmann je ove sezone u svim natjecanjima zabio 19 golova i asistirao za još 12, no kao što je i rekao Stoičkov, u važnim ga utakmicama nije bilo nigdje.

No, uvijek je lakše dati otkaz treneru pa Španjolci pišu kako je Koeman odlazak s klupe Barcelone neizbježan, ali da će mu kao 'prava gospoda' to priopćiti na kraju sezone. Da se njega pita, on bi ostao.

JOŠ JEDAN KIKS Koeman se oprostio od naslova nakon katastrofe u Valenciji: 'Ne znam, ovo je neobjašnjivo'

- Želim ostati i nastaviti svoj posao u Barceloni ukoliko imam podršku kluba i igrača - rekao je nizozemski stručnjak nakon poraza od Celte.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • Viva Barcca 26.05.2021.

    Adios amigos BIVOLE/KUMAN

  • Prosječni Rvatina 19.05.2021.

    Pa kako igrač manje? Taman se uklapa u barcu među te padavičare, ko stvoren je za njihov stil "igre" s patuljkom i ekipom.

  • ferencvaros 18.05.2021.

    Uffffff napokon je neko nesto reka. Rjesavaj se njega Coutinha i Dembelea posebno samo beru pare a nemogu prdnit

Komentiraj...
Vidi sve komentare