Obavijesti

Sport

Komentari 29

Koeman se oprostio od naslova nakon katastrofe u Valenciji: 'Ne znam, ovo je neobjašnjivo'

Koeman se oprostio od naslova nakon katastrofe u Valenciji: 'Ne znam, ovo je neobjašnjivo'

Razočarani smo i pitamo se što nam se dogodilo u drugom dijelu. Ali moramo ići naprijed i pripremiti se za sljedeću sezonu, kazao je trener Barcelone Ronald Koeman nakon remija s Levanteom (3-3)

VIDEO

Barcelonina utakmica protiv Levantea preslika je cijele sezone momčadi Ronalda Koemana. Katalonci su dominirali, imali 2-0, ali, po tko zna koji put već, zbog katastrofalne obrane primili jeftine golove. Jednostavno, napad ne može zabiti onoliko koliko obrana može primiti.

Barcelona je u 36. kolu La Lige remizirala s Levanteom (3-3) u Valenciji i vjerojatno se oprostila od borbe za naslov prvaka. Do kraja su još ostala dva kola, ali Atletico već večeras eventualnom pobjedom nad Real Sociedadom može pobjeći na plus četiri. 

La Liga Santander - Levante v FC Barcelona

Barca je ove sezone imala jako puno crnih rupa, gubila je utakmice koje nije smjela, nije niti jednom dobila Atletico Madrid i Real Madrid, ali su je upravo rivali iz španjolske metropole vratili u život sa svojim kiksevima. Imala je Blaugrana priliku zasjesti i na čelo La Lige, no prvo je izgubila od Granade, a onda vjerojatno propustila i posljednju priliku na utakmici protiv Atletica s kojim je remizirala prije nekoliko dana. Rivali su ih poklanjali, ali ovaj put je Barca sama sebe zakopala.

U prvom dijelu vodila je 2-0 golovima Messija i Pedrija. U većini slučajeva, španjolski velikan takvu zalihu ne ispušta, pogotovo protiv klubova kao što je Levante. No, obrana je opet uprskala sve dobro što je napad napravio. U nastavku su Melero i Morales u samo dvije minute izjednačili. Dembele je u 64. minuti vratio vodstvo, ali u 83. Leon je donio remi svojoj momčadi i praktički izbacio Katalonce iz borbe za naslov.

La Liga Santander - Levante v FC Barcelona

- U prvom smo poluvremenu bili dobri, imali smo dobar ritam i intenzitet i vodili smo. Ali u drugom dijelu ostali smo bez opasnih lopti, smanjili smo intenzitet. Radili smo puno pogrešaka u obrani i nismo pazili. Nakon izjednačenja na 2:2 brzo smo reagirali i zabili, ali nakon toga njima je opet bilo lako zabiti. Primili smo tri gola u 45 minuta, to nije Barcelonina razina - kazao je razočarani Koeman koji, doduše, snosi i ponajveći dio krivice za ovaj kiks.

La Liga Santander - Levante v FC Barcelona

U jednom trenutku je na terenu imao tri desna beka, Sergi Roberto je ušao pa izašao nakon 40 minuta, izgledalo je kao da igrači ne znaju koju poziciju igraju. A po njegovim izjavama je, čini se, odustao od naslova prvaka.

- Odluke trenera se uvijek dovodi u pitanje, ali mogu razumjeti da će nakon drugog poluvremena biti pitanja. Razočarani smo i pitamo se što nam se dogodilo u drugom dijelu. Ali moramo ići naprijed i pripremiti se za sljedeću sezonu - kazao je nizozemski trener, ali nakon ovakve završnice sezone, pitanje je hoćemo li ga i sljedeće sezone gledati na Camp Nou. 

La Liga Santander - FC Barcelona v Granada

A pitanje je hoćemo li gledati i Lea Messija kojemu na kraju sezone istječe ugovor. Jedan od uvjeta je navodno bilo osvajanje La Lige, ali teško da će se to dogoditi. Pa je pitanje što Argentinac ima za reći nakon svega.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 29
VIDEO

VIDEO Bayern - Real 2-2: Ovaj Real ima sto života! Domaćin dominirao, ali gosti se izvukli
POLUFINALE LIGE PRVAKA

VIDEO Bayern - Real 2-2: Ovaj Real ima sto života! Domaćin dominirao, ali gosti se izvukli

Bayern München i Real Madrid remizirali su u prvoj utakmici polufinala Lige prvaka (2-2). Za domaćina su zabili Sane i Kane, no gosti su se opet izvukli golovima Viniciusa

VIDEO Dodir majstora: Modrić 'frapirao' navijače na treningu
GENIJALAC S LOPTOM

VIDEO Dodir majstora: Modrić 'frapirao' navijače na treningu

Realovci su trenirali na Allianz Areni u Münchenu uoči polufinala Lige prvaka, a Modrić je bio posebno raspoložen. S dvije majstorije je oduševio navijače i na sjajan način najavio utakmicu
UŽIVO Polufinale Lige prvaka, evo gdje gledati Bayern - Real
OD 21 SAT

UŽIVO Polufinale Lige prvaka, evo gdje gledati Bayern - Real

Želimo se izolirati od drugih stvari u ovoj utakmici. Važno je da imamo slobodu kako bi odigrali vrhunsku utakmicu. Dat ćemo sve od sebe kako bi pobijedili, znamo kakva je situacija za uzvrat, najavio je trener Bayerna