To je to što me zanima!

Tajni adut Kanađana: Ovo je čovjek koji ih nabrijava...

Svjetsko prvenstvo u Katru tek je drugo koje je reprezentacija Kanade izborila u svojoj povijesti. Igrači su ostavili sve na terenu u utakmici protiv Belgije, a jedan čovjek posebno ih je inspirirao
Vidi originalni članak

Kanadska nogometna reprezentacija izgubila je prvu utakmicu na Svjetskom prvenstvu u Katru, s minimalnom pobjedom od 1-0 bolja je bila Belgija. Kanada tako ni u četvrtom nastupu u povijesti reprezentacije na SP-u nije uspjela zabiti gol, a cijeli turnir veoma puno znači cijeloj zemlji. 

KANADSKI IZBORNIK Tko je Englez koji je rekao da će sje*ati Hrvate? Uhitili ga sa 17, rekao da nosi bombu u avionu!

Izbornik Kanade John Herdman (47) istaknuo se kao zanimljiv čovjek, koji očito ima posebne načine kako bi motivirao svoje igrače. Nakon poraza od Belgije rekao je svojim igračima da "idu sje*ati Hrvatsku", a neobičan način motivacije imao je i prije utakmice s Belgijom. Igračima se prije susreta obratio kanadski astronaut Chris Hadfield (63).

- Igračima je održao inspirativan govor. Pričajući o svojim iskustvima predstavljanja zemlje u vojsci i kao astronaut i mislim da ih je večeras sve nadahnuo - rekao je Herdman kanadskih medijima.

UVJEREN JE Kanadski Srbin uoči Hrvatske: Izbornikova poruka je naša stvar, a možemo ih pobijediti!

Hadfield je odlikovani kanadski astronaut. Prvi je put u svemir otišao 1995. godine, kada je posjetio rusku svemirsku spanicu. Posebno je popularan postao 2013. godine, kada je bilježio život u svemirskoj stanici na način da fotografira Zemlju. Njegove slike bile su pravi hit na društvenim mrežama, zbog čega je postao vrlo poznat u Kanadi.

POGLEDAJTE VIDEO: PITALI JE NAVIJA LI ZA VATRENE, A ONA…

Idi na 24sata

Komentari 14

  • {matrix} 24.11.2022.

    a tko kaže da se nisu jučer ispuhali radi prve utakmce SP-a nakon dugog vremena i da ce protiv hrvatske to biti sasvim drugacija momcad?

  • Lady of the lake 24.11.2022.

    Ja ne mogu vjerovati da Mandžo, Olić pa i Čarli koji je igrao s vaterpolo kapicom sav krvav ne mogu nabrijati te dečke. Sve neka mirnoća i glumljenje Pepa Guardiole (Dalić) s tika-taka igrom, beskrajnim dodavanjima (nepreciznim) i duboko “promišljenim” akcijama koje se gura do kraja utakmice. Čak i kad ne prolaze te akcije, a protivnik se dobro postavio. Umjesto da se brzo prebace na nešto novo, promjene igrače, zbune protivnika, prilagode se situaciji i, pobogu, unesu malo srčanosti u tu igru. Prva utakmica Vatrenih za vrijeme koje sam skoro zaspala. Toliko predvidljivo da ih je Maroko uspio savršeno zatvoriti i još itekako napadati. Dalić sve fino izanalizira nakon utakmice i onda nema hrabrosti napraviti nešto drukčije pa će sad opet s istima na Kanadu. Ponavljanje istih radnji, a očekivanje drugog ishoda je definicija …

  • Rosa56 24.11.2022.

    Jad I cemer ni sa bijele tocke nisu za ili samo su brzi  I oni ce nekoga sj....ti neznam sa cime   nisam cula sta I'm golman  porucuje

Komentiraj...
Vidi sve komentare