To je to što me zanima!

Tko mu što može? Tyson na istoj kilaži kao na početku karijere!

Mike Tyson i Roy Jones Jr pripremaju se za borbu do koje je ostalo manje od mjesec dana. 'Iron Mike' je vratio formu s početka karijere, na vagi ima jednako kao i kad je debitirao protiv Hectora Mercedesa 1985.
Vidi originalni članak

Američke boksačke legende Mike Tyson (54) i Roy Jones Jr (51) će nakratko 28. studenog izaći iz mirovine i fanovima pružiti boksački meč kakav još svijet ne pamti. Vidjeli smo razne boksačke spektakle, ali još nikad dva 'djeda' od pet, šest banki kako se mlate u ringu. Roy Jones Jr ih je nazvao - 'nakazama'.

POGLEDAJTE VIDEO: Mike Tyson na treningu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Veliki spektakl na rasporedu je 28. studenog kad će se ova dvojica 'potući' u egzibicijskom meču od osam rundi, naravno ukoliko će obojica stajati na nogama.

NAKON 15 GODINA Službeno: Tyson se vraća u ring! Osam rundi protiv Roya Jonesa

Tyson će u ring ući 15 godina nakon što je 'objesio rukavice o klin' poslije dva uzastopna poraza od Dannyja Williamsa i Kevina Mcbridea, no 54-godišnjak tvrdi da je vratio sat unatrag i da teži jednako kao kad je i debitirao s 18 godina. 

- Posljednji put kad sam imao ovoliko težio imao sam 17 ili 18 godina. Zaista sam zadovoljan svime što sam radio, sve je u samopouzdanju i samopotvrđivanju. Nevjerojatno, jednostavno sam spreman za ovo. Ne mogu to objasniti riječima - pa još kratko dodao:

- Idem dok god ovo bude funkcioniralo. Moja će legenda biti da sam dao puno više nego što sam uzeo. 

Podsjetimo, Mike Tyson je te davne 1985. debitirao noukautom protiv Mercedesa, a u istoj godini nanizao još čak 14 pobjeda, naravno sve nokautom. 

 Jones, koji se povukao tek 2018. godine, ostao je zapanjen Tysonovom brzinom i snagom iz video isječaka na društvenim mrežama.

-Mislim da izgleda sjajno. Izgleda vrlo dobro. Bio sam zaista ponosan kad sam ga vidio koju je transformaciju napravio sa svojim tijelom. Većina momaka, s 54 godine, počinju odbrojavati dane. Kad sam ušao u ring s 32 godine, smatrao sam se starim tipom.

-Ne možeš više boksati,a sad kad vidiš kako Mike udara, onako kako to radi. Fenomenalno. To je ludo. Mi smo nakaze - zaključio je Jones Jr.

MALA ODGODA Tyson se još ne vraća: U ring će protiv Jonesa Jr. tek u studenom

Idi na 24sata

Komentari 9

  • japanokinezjapano 31.10.2020.

    Tajson se uredno uneređuju svaki dan pogotovo uvečer. Kako će taj u ring bez papira to samo Bog zna.

  • FDNY👨🚒 30.10.2020.

    Moraju oni osjetiti Hrgu

  • 30.10.2020.

    mogli ste bar napisat koliko je težak..

Komentiraj...
Vidi sve komentare