To je to što me zanima!

Tomić: Dinamo ima puno više ovakvih utakmica, ali i prave klase poput Oršića ili Livakovića

Ovo je bilo odlično suđenje, kriterij je bio jednak, sve su odluke, neke i uz pomoć VAR-a bile točno dosuđene. Stvarno mislim da poslije ove utakmice neće biti sudačkih repova, kaže Goran Tomić
Vidi originalni članak

Odlična, stvarno odlična utakmica. Od prve minute se vidjelo koliko su bodovi bitni i jednima i drugima, osjetio se taj naboj i preko malih ekrana. Dinamo je na kraju zasluženo dobio, bio je bolji za taj jedan gol, kaže nam Goran Tomić

DOJMOVI NAKON SUSRETA Bjelica: Nadamo se da naše srce može pobijediti njihov novac...

 

Bivši trener Lokomotive veliki je derbi Dinama i Osijeka pratio u Salzburgu, nakon što mu je propao angažman u Kinu, a onda za 24sata iznio svoje viđenje nove pobjede Zagrepčana.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Dinamo je bio uvjerljiv i dominantan u prvom poluvremenu, dok je Osijek u nastavku digao ritam igre, no i tada je Dinamo imao dobrih prilika. U ovakvoj utakmici presude detalji, večeras je presudila jedna nesmotrenost Igora Silve. I ta njegova pogreška usmjerila je utakmicu na Dinamov mlin - kaže Tomić, pa dodaje:

- Gledajte, Dinamo ima Oršića, Petkovića, Ademija i Livakovića, igrače koji rade razliku. A zbog te svoje kvalitete oni i jesu reprezentativci svojih zemalja. Mislav Oršić je pametno dočekao onu grešku Silve pa riješio utakmicu. Dominik Livaković upisao je nekoliko velikih, baš velikih obrana, svaka mu čast. Ali, odličan je bio i Ivušić, sjetite se samo one obrane Ivanušecu, a da su "modri" poveli 2-0, možda bi sve bilo gotovo.

PLAVI KUT Dinamo je ipak daleko najbolji u Hrvatskoj, čudesni Oršić prvo 'skinuo' Hajduk, pa sad Osijek!

Kako vas se dojmio Osijek?

- Mislim da se kod njih vidjela ta važnost utakmice, u nju su ušli malo u grču. No, Osijek se dizao kako je utakmica odmicala, vjerujem kako su kroz sam dvoboj osjetili da mogu biti ravnopravni Dinamu, pa na momente čak i bolji. To je realnost, Dinamo ima puno više ovakvih utakmica u nogama, te se stvari jako bitne, često presudne u ovakvim trenucima.

BIJELO-PLAVI KUT Mamić 'moskovskom klopkom' dao najveći kompliment Bjelici

Suđenje? Kako ste doživjeli predstavu Ivana Bebeka?

- Ovo je bilo odlično suđenje, kriterij je bio jednak, sve su odluke, neke i uz pomoć VAR-a, bile ispravno dosuđene. Stvarno mislim da poslije ove utakmice neće biti sudačkih repova, nadam se da neće - završio je Tomić.

Idi na 24sata

Komentari 42

  • Porto1x2 14.02.2021.

    Suđenje ok, VAR ok, nadoknada kako treba 7 min, u nadoknadi se dogodilo par izležavanja, izmjene, gledanje ekrana na Varu,da je Osijek zabio za 1 - 1 isto bi bilo ok.

  • Idemo prema boljem 14.02.2021.

    Suđenje odlično. Dinamo sveukupno bolji s više šansi osim u zadnjih 15’ kada je Osijek pokušavao izjednačiti.

  • arma_gedon 14.02.2021.

    Osijek je na -3...

Komentiraj...
Vidi sve komentare