Sport

Komentari 42

Tomić: Dinamo ima puno više ovakvih utakmica, ali i prave klase poput Oršića ili Livakovića

Tomić: Dinamo ima puno više ovakvih utakmica, ali i prave klase poput Oršića ili Livakovića

Ovo je bilo odlično suđenje, kriterij je bio jednak, sve su odluke, neke i uz pomoć VAR-a bile točno dosuđene. Stvarno mislim da poslije ove utakmice neće biti sudačkih repova, kaže Goran Tomić

Odlična, stvarno odlična utakmica. Od prve minute se vidjelo koliko su bodovi bitni i jednima i drugima, osjetio se taj naboj i preko malih ekrana. Dinamo je na kraju zasluženo dobio, bio je bolji za taj jedan gol, kaže nam Goran Tomić

 

Bivši trener Lokomotive veliki je derbi Dinama i Osijeka pratio u Salzburgu, nakon što mu je propao angažman u Kinu, a onda za 24sata iznio svoje viđenje nove pobjede Zagrepčana.

- Dinamo je bio uvjerljiv i dominantan u prvom poluvremenu, dok je Osijek u nastavku digao ritam igre, no i tada je Dinamo imao dobrih prilika. U ovakvoj utakmici presude detalji, večeras je presudila jedna nesmotrenost Igora Silve. I ta njegova pogreška usmjerila je utakmicu na Dinamov mlin - kaže Tomić, pa dodaje:

- Gledajte, Dinamo ima Oršića, Petkovića, Ademija i Livakovića, igrače koji rade razliku. A zbog te svoje kvalitete oni i jesu reprezentativci svojih zemalja. Mislav Oršić je pametno dočekao onu grešku Silve pa riješio utakmicu. Dominik Livaković upisao je nekoliko velikih, baš velikih obrana, svaka mu čast. Ali, odličan je bio i Ivušić, sjetite se samo one obrane Ivanušecu, a da su "modri" poveli 2-0, možda bi sve bilo gotovo.

Kako vas se dojmio Osijek?

- Mislim da se kod njih vidjela ta važnost utakmice, u nju su ušli malo u grču. No, Osijek se dizao kako je utakmica odmicala, vjerujem kako su kroz sam dvoboj osjetili da mogu biti ravnopravni Dinamu, pa na momente čak i bolji. To je realnost, Dinamo ima puno više ovakvih utakmica u nogama, te se stvari jako bitne, često presudne u ovakvim trenucima.

Suđenje? Kako ste doživjeli predstavu Ivana Bebeka?

- Ovo je bilo odlično suđenje, kriterij je bio jednak, sve su odluke, neke i uz pomoć VAR-a, bile ispravno dosuđene. Stvarno mislim da poslije ove utakmice neće biti sudačkih repova, nadam se da neće - završio je Tomić.

Najčitaniji članci