To je to što me zanima!

Toplak: Livaja dvije stvari nije napravio dobro! Možemo samo nagađati zašto ne želi igrati

Rajko Magić i Samir Toplak složili su se oko toga da Livaja nije imao dobar tajming kada je u pitanju odlazak iz reprezentacije. Smatraju da je to trebao napraviti ranije
Vidi originalni članak

Odlazak Marka Livaje iz reprezentacije vruća je tema. Hajdukov napadač dan prije okupljanja na Instagramu je objavio kako više neće igrati za reprezentaciju. Napravio je to u trenutku kada su Zlatku Daliću ozlijeđeni gotovo svi napadači. 

KAKO NA TURKE? Daliću ostali samo Brekalo i Musa! Najefikasnijih 15 Hrvata u svijetu nisu u reprezentaciji

Odluku Marka Livaje komentirali su i u studiju MAXSporta nakon utakmice Dinama i Istre Rajko Magić i Samir Toplak.

- Dvije stvari mislim da nije napravio dobro: pogrešan je tajming, moglo se to napraviti u neko drugo vrijeme. I nije naveo razlog. Trebao je to napraviti, razlog nije izrečen, mi ne znamo želi li se on posvetiti Hajduku ili što. Možemo sad izvlačiti iz konteksta razloge zbog kojih je on otišao - rekao je Toplak o ovoj situaciji.

NAPUSTIO VATRENE Znalo se da Livaja neće doći na okupljanje, a evo i zbog čega ne želi više igrati za Hrvatsku!

- Mislim da bi bilo korektno prema Daliću da je objavio ovo ranije. Sve probleme Dalić rješava u četiri oka ako ih treba rješavati. Livaja je najbolji igrač hrvatske nogometne lige u zadnje dvije godine. Ali nije u najboljoj formi - dodao je Rajko Magić.

Livaja je za reprezentaciju odigrao 21 utakmicu te je pritom zabio četiri gola, a jedan od njih bio je na Svjetskom prvenstvu u Katru protiv Kanade.

 
Idi na 24sata

Komentari 74

  • kicovz 09.10.2023.

    mogao je livaja biti top strijelac u ligi 5 , da nije toliko egoman ! kao profesionalac moraš raditi i šutiti

  • sjedi 09.10.2023.

    neče za Hrvatsku pa valjda če ga zvati za BiH repku

  • okrugla zemlja 09.10.2023.

    Dosta mi je bilo kad sam vidio kako je nonsarlantno pucao penal u Katru,nije zasluzio tolku pozornost medija ,obicni nis-koristi igrac .

Komentiraj...
Vidi sve komentare